OPAK LENS EKONOMİST DERGİSİ 15-21 EKİM SAYISI’NDA

Opak Lens A.Ş Optik-Medikal Depo Franchise İşletmeciliği kapsamında franchise alanlara hazır bir iş modeli sunulmaktadır.

OPAK LENS EKONOMİST DERGİSİ 15-21 EKİM SAYISI’NDA
16 Ekim 2023 Pazartesi 11:43

OPAK LENS EKOMOMİST DERGİSİ 15-21 EKİM SAYISI’NDA

Opak Lens, optik sektöründe bir ilk olan Opak Lens A.Ş Optik-Medikal Depo Franchise İşletmeciliği modeli ile Türkiye’nin en önemli ekonomi dergilerinden biri olan Ekonomist’in dikkatini çekti ve derginin Franchising 100 tablosunda yerini aldı.
             
İşte haberin detayları;

Neden Franchise sistemi ?

"Her biri yerel bir kurum gibi işleyen bu şube/depolar, Opak Lens’in adı ve kalitesi altında, İstanbul merkez depodan beslenmeye devam ederken; kendi bölgelerinde yaşayan, bilinen, sevilen, çevresi olan güçlü kişiler ya da kurumlar tarafından özerk olarak yönetilse ne olur?" sorusuna cevabımız

Opak Lens A.Ş Optik-Medikal Depo Franchise İşletmeciliği olarak şekillenmiştir.



Hazır İş Modeli

Opak Lens A.Ş Optik-Medikal Depo Franchise İşletmeciliği kapsamında franchise alanlara hazır bir iş modeli sunulmaktadır.

• Hazır depo ve mevcut müşteri portföyü

• Halihazırda operasyonda olan kazançlı bir işletme

• Stok, satış ve müşteri yönetiminde teknolojik alt yapı desteği

• Bölge bazlı özerk yönetim

  • Her depo bölgesindeki yerel rekabeti, koşulları ve fırsatları göz önünde bulundurarak, kampanyalar yapabilir, fiyat stratejisini kendisi oluşturur.
  • Cirolarınız arttıkça kârınız artar, satın alma maliyetleriniz değişmez.
  • Ciro ve devir şartları bölgelere göre bağımsız olarak belirlenir ve karşılıklı görüşmede yatırımcı ile paylaşılır.

Franchise İşletmeciliğinde Hedeflerimiz

46 depo/şubemiz arasından pilot olarak seçilen ilk yedi depomuzdan Eskişehir ve Sakarya depolarımız halihazırda franchise edilmiştir. Adana, Konya, Kayseri, Çorum ve Mersin başta olmak üzere çalışmalarımız devam etmekte olup, 2024 yılının sonuna kadar Türkiye Geneli 15 şubemizi daha Franchise vermeyi hedeflemekteyiz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.