OPAK LENS PARA DERGİSİ 15-21 EKİM SAYISI’NDA

2024 yılının sonuna kadar Türkiye Geneli 15 şube/depomuzu daha Franchise vermeyi hedeflemekteyiz.

OPAK LENS PARA DERGİSİ 15-21 EKİM SAYISI’NDA
16 Ekim 2023 Pazartesi 11:47

OPAK LENS PARA DERGİSİ 15-21 EKİM SAYISI’NDA

Opak Lens, optik sektöründe bir ilk olan Opak Lens A.Ş Optik-Medikal Depo Franchise İşletmeciliği modeli ile Türkiye’nin en önemli ekonomi dergilerinden biri olan PARA dergisinin dikkatini çekti ve derginin Franchise ekinde yerini aldı.




İşte haberin detayları;

Optik-Medikal Depo İşletmeciliği Franchise Sistemine Geçiş

Opak Lens 2022 yılının ikinci yarısında başlattığı franchise projesi ile her biri yerel bir kurum gibi işleyen şube/depolarını, Opak Lens’in adı ve kalitesi altında, İstanbul merkez depodan beslenmeye devam ederken; kendi bölgelerinde yaşayan, bilinen, sevilen, çevresi olan güçlü kişiler ya da kurumlar tarafından özerk olarak yönetileceği bir sisteme dönüştürmeye başlamıştır. Opak Lens A.Ş Optik-Medikal Depo Franchise İşletmeciliği olarak isimlendirilen bu franchise projesi hazır bir iş modeli olarak kurgulanmıştır. 18 Kasım 2022 tarihinde Opak Lens- Franchise Lansmanı ile duyurduğumuz bu yeni iş modelimiz optik sektöründe yeni bir dönem başlangıcı olmuştur.

Hazır İş Modelinin Kapsamı

Opak Lens A.Ş Optik-Medikal Depo Franchise İşletmeciliği kapsamında franchise almak isteyenlere operasyonu sürmekte olan, hazır ve başarılı bir iş modeli sunulmaktadır. Bu sistemde franchise almak isteyenler yeni bir şube/depo açmak yerine, her şeyi ile hazır, aşağıda belirtilen kapsamlarda tanımlanmış ve yürüyen bir operasyonu devralmaktadırlar.

• Hazır şube/depo ve mevcut müşteri portföyü

• Halihazırda operasyonda olan kazançlı bir işletme

• Stok, satış ve müşteri yönetiminde teknolojik alt yapı desteği

• Bölge bazlı özerk yönetim

  • Her şube/depo bölgesindeki yerel rekabeti, koşulları ve fırsatları göz önünde bulundurarak, kampanyalar yapabilir, fiyat stratejisini kendisi oluşturur.
  • Şube/deponun cirosu arttıkça giderler değişmeyeceğinden dolayı kârlılık artar,
  • Ciro ve devir şartları bölgelere göre bağımsız olarak belirlenir ve karşılıklı görüşmede franchise alan yatırımcı ile paylaşılır.

Franchise İşletmeciliğinde Hedeflerimiz

Opak Lens olarak 46 şube/depomuz arasından ilk yedisi pilot olarak seçilmiştir ve bunlardan Eskişehir ve Sakarya depolarımız hali hazırda franchise edilmiştir. Diğer pilot bölgeler olan Adana, Konya, Kayseri, Çorum ve Mersin başta olmak üzere franchise verme çalışmalarımız devam etmekte olup, 2024 yılının sonuna kadar Türkiye Geneli 15 şube/depomuzu daha Franchise vermeyi hedeflemekteyiz.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.