Opak Lens'e 2018 Yılında İstihdama Katkılarından Dolayı Teşekkür Plaketi

Opak Lens, son derece zor ekonomik şartlar içinde geçirdiğimiz 2018 yılında istihdama sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Opak Lens'e 2018 Yılında İstihdama Katkılarından Dolayı Teşekkür Plaketi
14 Ocak 2019 Pazartesi 13:32

Opak Lens’e İstihdam Katkı Plaketi

Yerli ve milli sermaye ile Optik sektörüne ve ülke ekonomisine katkı sağlayan Opak Lens, son derece zor ekonomik şartlar içinde geçirdiğimiz 2018 yılında istihdama sağladığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.



2018 yılında dövizdeki olağan üstü artış ile ülkemizin maruz kaldığı ekonomik saldırılar sonucu tüm sektörlerde yaşanan daralma ve eleman çıkarmalara rağmen Opak Lens AŞ merkez şube ve yönetim binasının bulunduğu İstanbul Beykoz’da istihdama sağladığı katkılardan dolayı Beykoz Belediyesi tarafından teşekkür plaketi ile ödüllendirildi. Yerli ve milli sermayeli Opak Lens, optik sektörünün, en fazla şube ağı, en bol ürün çeşidi ve en geniş stok ile yine yerli ve milli optisyenlik müesseselerine hizmet vermekte olduğu 32 il’de 45 şubesi ve dört yüzü aşkın personel sayısı ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor. 2018 yılı içerisinde yaşanan ekonomik darboğaza rağmen yine yerli ve milli sermayeli olan, optik sektöründe üretici olarak önemli bir yeri bulunan AKAY Optik’i satın alarak kişiye özel optik cam alanında üretim faaliyetlerine başlayan OPAK LENS AŞ bu alanda yatırımlarına 2019 yılında da devam edecek.

Opak Lens merkez şube ve diğer şubelerinin bulunduğu illerde ihtiyacı olan personel istihdamı için internet yolu ile kariyer siteleri, İŞKUR ve yerel yönetimler ile işbirliği yaparak, ülkemize istihdam konusunda büyük katkılarda bulunuyor. Opak Lens bünyesine aldığı personele ayrıca şirket içi eğitimler vererek optik sektörüne kalifiye elemanlar ile hizmet kalitesini artırıyor.


Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Opak Lens İnsan Kaynakları Müdürü Sevil Demirtaş Bakırcı'ya Beykoz bölgesinde Opak Lens olarak istihdama sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek ilçede istihdamı artırmaya yönelik çalışmalar yapan Beykoz Kariyer Merkezi’ne katkı sunan firma temcileri ve işletme sahiplerini teşekkür yemeğinde ağırladı.

Beykoz Koru Tesislerinde düzenlenen yemeğe, merkezin çalışmalarına katkıda bulunan yaklaşık 100 firmanın temsilcisi ile Kariyer Merkezi çalışanları katıldı.

5 Yılda 7500 Kişiye İstihdam Sağladı

İstihdama katkıları dolayısıyla firma temsilcilerine teşekkür eden Başkan Çelikbilek, ilçe sakinlerini vasıflarına göre işe yerleştiren Kariyer Merkezi’nin 5 yılda 7 bin 500 kişiyi iş sahibi yaptığını, mesleki eğitim faaliyetleri ve sağladığı profesyonel hizmetle isitihdam alanında önemli bir görev üstlendiğini söyledi.

Belediyeyle iş birliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren firma temsilcileri de ortak çalışmaların devamını dilediler.

Başkan Çelikbilek, gecenin sonunda davete katılanlara birer teşekkür plaketi takdim etti.

Optik Gazete olarak ülkemiz ekonomisine ve istihdama katkılarından dolayı yerli ve milli sermayeli Opak Lens AŞ'yi kutluyor, 2019 yılında da başarılarının artarak devam etmesini diliyoruz.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.