Opak Lens 47. Deposunu Uşak İlinde Açıyor

Opak Lens, 31 Temmuz Çarşamba günü Uşak’ta 47. deposunu açacak

Opak Lens 47. Deposunu Uşak İlinde Açıyor
30 Temmuz 2019 Salı 16:07

Opak Lens’in 47'inci Deposu
Yarın Uşak'ta Hizmet Vermeye Başlıyor

Türkiye’nin 32 ilinde bulunan ve şimdiye kadar 46 deposuyla yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine optik cam, kontak lens ve lens bakım ürünleri dağıtımı yapan Opak Lens, yarın (31 Temmuz 2019, Çarşamba) Uşak ilimizde 47. deposunu açıyor.

Bundan sonra 33 ilde, 47 depo ile hizmet verecek olan Opak Lens, Uşak’taki yeni deposunun açılışı ile bölgenin çalışma temposunu arttıracak ve Uşak Deposu’nun geniş stok çeşitliliği ile Uşak’ta ve çevresinde bulunan yerel bağımsız optisyenlik müesseselerine ciddi bir hız kazandıracak.

Uşak’taki yeni deposu ile Opak Lens; 15 dakikada, 2 saatte ve aynı gün içinde hizmet verdiği optik mağaza sayısını arttırarak, yerel optisyenlik müesseselerinin küresel zincir mağazalara ve internet sitelerine karşı sağladığı avantaj ağını genişletmiş olacak.

Biz de Optik Gazete olarak Uşak Deposunun açılışı için Opak Lens’i kutluyor, optik sektörünün yerel kanattaki gelişimi için yaptığı bu önemli yatırımlar için sektör adına teşekkür ediyoruz.

Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.