Hülya Şenyüz Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörlüğüne Getirildi

2014 yılından bu yana Opak Lens’in Pazarlama ve Kontak Lens Eğitim Müdürü olarak görev yapan Hülya Şenyüz, şirketin Türkiye Genel Koordinatörlüğüne getirildi.

Hülya Şenyüz  Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörlüğüne Getirildi
30 Temmuz 2019 Salı 18:41

Hülya Şenyüz
Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörlüğüne Getirildi

2014 yılından bu yana Opak Lens’in Pazarlama ve Kontak Lens Eğitim Müdürü olarak görev yapan Hülya Şenyüz, şirketin Türkiye Genel Koordinatörlüğüne getirildi.

1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren yeni görevine başlayacak olan Hülya Şenyüz, 27 yıldır “göz sağlığı” konusunda hizmet veriyor ve kontak lens alanında Türkiye’nin en deneyimli optik uzmanlarının başında geliyor.

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Hülya Şenyüz göz camiasına girişinin 27. Yılında Opak Lens’in Türkiye genelinde bulunan tüm bölgelerin satış ve pazarlamasından sorumlu olarak optik sektörüne hizmet vermeye devam edecek.

Opak Lens’ten önce 3 yıl Ciba-Vision ve 16 yıl Johnson & Johnson’da farklı pozisyonlarda çalışan Hülya Şenyüz, aynı zamanda 2017-2018 yıllarında  Medipol Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu’nun Optisyenlik Bölümü’nde kontak lens öğretim görevlisi olarak da hizmet vermişti.

Bu önemli atamayla ilgili Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi “Hülya Hanım 5 yıldır şirketimiz bünyesinde ama ben şahsen kendisini Opak Lens kurulmadan önceden beri tanıyorum. Yalnız bana değil, sektörümüzün önemli noktalarında bulunan birçok kişiye kontak lensi sevdiren ve öğreten kişilerin başında gelir. Opak Lens’in kontak lens toptancısından, Türkiye’nin en geniş ağa sahip optik cam ve kontak lens dağıtıcısına dönüşmesi sırasında, birçok yöneticimiz ve çalışanımız gibi, Hülya Hanım da uzmanlık alanını genişleterek, kontak lens eğitimi çalışmalarının yanı sıra Pazarlama ve Müşteri Yönetimi görevleri kapsamına optik cam konusunu da ekledi. Kendisi 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren tüm bölgelerimizin satış ve pazarlamasının yönetiminden sorumlu olacak. Kendisine bu kapsamlı görevinde başarılar diliyorum.” dedi.

Opak Lens Türkiye Genel Koordinatörlüğüne atanan Hülya Şenyüz ise, “Opak Lens benim 27 yıllık iş hayatımda çalıştığım üçüncü şirket. Pazarın doğal gelişiminden daha hızlı büyüyüp, alanı genişleten ve yeni alanlar açan öncü bir şirket. Bu nedenle Opak Lens’te çalışmaktan ve bu öncülüğün bir parçası olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Daha önceki senelerde denetim görevim olduğu için bölgelere ilişkin ciddi bir birikimim var. Bu nedenle yeni görevime hızla adapte olacağımı düşünüyorum. En başından beri Opak Lens Müşteri Şikayetleri ve Müşteri Yönetimi konusunda hizmet verdiğim için optisyenlik müesseselerine de çok yakınım. Şirket olarak başarımızın bir kaynağı da onlardan gelen saha bilgilerini iyi değerlendirmektir. Bundan sonra da her zaman müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğim. Önceden olduğu gibi şimdi de beni her zaman doğrudan arayabilirler.” Dedi.

Biz de Optik Gazete olarak sektörümüzün önemli isimlerinden biri olan ve zaman zaman gazetemizde değerli yazılarını paylaşan Hülya Şenyüz’e yeni görevinde başarılar dileriz.

Optik Gazete


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.