Opak Lens 2022 Ürün Kataloğu Baskıda!

Opak Lens’in yıllık fiyat katalogları optik mağazalar için önemli bir başvuru rehberi niteliği taşıyor.

Opak Lens 2022 Ürün Kataloğu Baskıda!
25 Mayıs 2022 Çarşamba 16:28

Opak Lens Ürün Kataloğu
Baskıda!

Opak Lens Fiyat Kataloğu
Baskıda!

Opak Lens bu yıl başında 2022’de katalog basmayacağını ve fiyatlarını PDF olarak yayınlayacağını duyurmuştu. Bugün yapılan yeni bir açıklama ile, optik mağazalardan gelen yoğun talep üzerine Opak Lens’in 2022 yılı kataloğunun Haziran ayında dağıtılmak üzere çok sınırlı sayıda basıma verildiği bildirildi.

Opak Lens artan kağıt fiyatları nedeniyle 2022 yılı boyunca PDF formunda kullanılan kataloğun yeni baskısının bu yıl yalnızca talep eden müşterilerine verileceğini de duyurdu. Kataloğun yeniden basılma kararında müşteri taleplerinin yanı sıra, çok sayıda yeni ürünün portföye eklenmesi ve tavsiye edilen perakende fiyatlarının güncellenmesinin de etkili olduğunu bildiren Opak Lens’in yıllık fiyat katalogları optik mağazalar için önemli bir başvuru rehberi niteliği taşıyor.

Kur dalgalanmalarının olduğu dönemlerde fiyatlandırma konusunun her zaman zorluk yarattığını da belirten Opak Lens yetkilileri 2022 kataloğunda ürün fiyatlarını hesaplarken şu anda 16 TL civarında olan Amerikan Doları kurunu 14 TL üzerinden uyguladıklarını ilettiler.

2022 yılı kataloğunda yapılan güncellemelerde bazı ürün fiyatlarının da düşürüldüğünü ileten Opak Lens, Amerikan Doları’nın 17 TL’na yükselmesi durumunda fiyatların yeniden güncelleneceğini ve sonraki kopyaların yine PDF formunda gönderileceğini bildirdi.

Not: Yıllık  Anlaşması olan Opak Lens müşterileri fiyat artışlarından etkilenmeyecektir.

CAM ÜRÜN KATALOĞU İÇİN LÜTFEN GÖRSELE TIKLAYINIZ

KONTAK LENS ÜRÜN KATALOĞU İÇİN LÜTFEN GÖRSELE TIKLAYINIZ


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.