Onedio Bu kez de “Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu” Diyor!

Türkiye'nin en yeni ve en hızlı büyüyen içerik sitesi Onedio'da Optik Gazete’nin "Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu" isimli tanıtım çalışması yayınlanmaya başladı.

Onedio Bu kez de “Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu” Diyor!
07 Aralık 2016 Çarşamba 00:00

ONEDİO
Bu Kez de
OPTİK GAZETE Kanalıyla
Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu
Diyor!
 
Türkiye'nin en yeni ve en hızlı büyüyen içerik sitesi Onedio'da Optik Gazete’nin "Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu"  isimli tanıtım çalışması yayınlanmaya başladı.
 
Optik Gazete tarafından hazırlanan “Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu” mizahi yolla düşündüren bir tanıtım çalışması. Son yıllarda sosyal medyada yoğun olarak kullanılan bir yöntemle hazırlanan çalışma, Optik Gazete’nin sürmekte olan Gözde Hatıralar Yarışması’nın tanıtımını yapıyor.
 
Optisyenlik Müessesesi sahipleri ve çalışanlarının günlük yaşamda çok karşılaştığı kişilerle yaşadıkları gerçek olayları abartılı mizahi dille anlatan çalışma hem güldürüyor, hem düşündürüyor.
 
“Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu” tanıtım çalışması aslında optik sektörü mensuplarını ve optisyenlik müesseselerinden alışveriş eden herkesi yaşadığı anıyı kısa bir yazıyla aktararak çok güzel ödüller kazanabileceği Gözde Hatıralar Yarışması’na davet ediyor. Optik Gazete olarak bu tanıtım çalışmasıyla, sektörümüze hem güzel bir gülme enerjisi sağlamayı, hem de birçok anının gün ışığına çıkmasını sağlayan yarışmamıza katılım için güzel bir hatırlatma yapmayı amaçladık.
 
İşte “Bir Gözlükçüyü Çılgına Çevirmenin 11 Yolu”…
 
https://onedio.com/haber/bir-gozlukcuyu-cilgina-cevirmenin-11-yolu-740364
 
Ve kimbilir sizde buna benzer ne hikayeler var. İlle de komik olması gerekmez. Sevinçli, hüzünlü, şaşırtıcı, ilginç ve belki de çok sıradan ama yine de optik yaşama dair olan hatıralarınızı paylaşarak Gözde Hatıralar Yarışması’na katılabilir ve aşağıdaki şahane ödülleri kazanabilirsiniz…


 
Yarışmaya katılım için aşağıdaki linki tıklayınız.
 
yarisma.optikgazete.com
 
 
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.