Erol Harbi’nin Anlatımıyla Opak Lens ve Optik Sektörü

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi ile gerçekleştirdiğimiz söyleşinin mini videoları her hafta Salı ve Çarşamba günleri Optik Gazete üzerinden sizlerle paylaşılacaktır

Erol Harbi’nin Anlatımıyla Opak Lens ve Optik Sektörü
11 Eylül 2020 Cuma 14:30

Erol Harbi’nin Anlatımıyla
Opak Lens ve Optik Sektörümüz

Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanı H. Erol Harbi ile gerçekleştirdiğimiz söyleşinin mini videolarının 1 ve 2. bölümlerini bugün yayınlıyoruz, diğer videolar her hafta Salı ve Çarşamba günleri Optik Gazete üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

2-3 dakikalık süreler boyunca 12 bölüme ayrılmış olarak kurgulanan videoların ilk 5 tanesinde Opak Lens’e ilişkin bilgiler verilirken, ardından gelen videolarda ise Erol Harbi’nin optik sektörüne ilişkin görüşleri yer alacaktır.

İlk mini videoda Erol Harbi, yabancı markalara karşı bağımsız optisyenlik müesseselerinin güçlendirilmesi için hizmet veren Opak Lens’in milli ve yerli duruşuna ilişkin bilgiler vermektedir.

Her hafta Salı ve Çarşamba günü yayınlayacağımız mini videoların 3.sü 15 Eylül Salı günü yayınlanacaktır.

Keyifli seyirler dileriz…


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.