Elegance Prostetik Renkli Lens Yeniden Opak Lens Stoklarında

Elegance Pro, Koyu kahve-orta kahve-açık kahve olarak 3 değişik renk seçeneği ile stoklarımızdaki yerini aldı

Elegance Prostetik Renkli Lens Yeniden Opak Lens Stoklarında
14 Ekim 2021 Perşembe 16:54

ELEGANCE PRO

ELEGANCE PROSTETİK

ARTIK PROSTETİK LENSLER OPAK LENS STOKLARINDA HAZIR!

SİPARİŞLERİNİZİ BEKLETMEDEN KARŞILAMA SEÇENEĞİ SUNUYORUZ.

Elegance Pro, Koyu kahve-orta kahve-açık kahve olarak 3 değişik renk seçeneği ile stoklarımızdaki yerini aldı

PROSTETİK (prosthetic) LENSLER yapı olarak bir gözün diğer gözden farklı göründüğü durumlarda kullanılan kontak lenslerdir.

Gözde iris ve/veya pupil hasarlı olabilir -iki gözün renkleri birbirinden farklı olabilir. Prostetik lensler, yapısı bozulmuş göze, daha düzgün, kabul edilebilir bir görünüm vermek amacı ile imal edilir ve özel olarak renklendirilirler. Yapısı bozulmuş gözden kastedilen, gözün iris (renkli) ya da pupil -gözbebeği (siyah) bölümlerindeki doğuştan ya da sonradan oluşan anomalilerdir. Genellikle tek gözde oluşur.

İris ve pupil hasarlı gözlerde Prostetik kontak lens uygulamasındaki temel amaç hastanın bu durumdan dolayı yaşadığı estetik kaygının giderilmesidir.

Hastanın sağlam gözünün renginde yapılacak Elegance Pro kontak lens seçimi ile bu tip hastaların yaşadığı psikolojik sorun ve rahatsızlıklar ortadan kaldırılmaktadır.

Diğer kontak lenslerde olduğu gibi bu lenslerde de iyi bir temizlik ve dezenfeksiyon önemlidir. Ancak hidrojen peroksit içeren solüsyonlar renklerde solmaya neden olabileceğinden tercih edilmemelidirler.

Hidrojel güvenilir hammadde ve ideal su oranında üretilmiş şişeli (yıllık) bu yumuşak kontak lensler için Elegance Aqua Fresh ve Elegance Aqua Natura solüsyonları önerilmektedir.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.