Depremzedelere Ücretsiz Gözlük Desteği

Deprem mağduru vatandaşların acil gözlük ve kontak lens talepleri gönüllü optisyenlik müesseseleri tarafından karşılanacak

Depremzedelere Ücretsiz Gözlük Desteği
23 Şubat 2023 Perşembe 14:25

Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği’nden depremzedelere destek

Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer afet bölgelerinde diğer illerde bulunan depremzedelerin acil gözlük ve kontak lens taleplerinin gönüllü optisyenlik müesseseleri tarafından karşılanacağını belirtti.

6 Şubat Pazartesi 04.17’de merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adana ve Adıyaman, Hatay ve Kilis de dahil 10 il enkaza döndü. Binlerce vatandaş enkaz altında kaldı. Ekipler depremzedeleri kurtarmak için çabalarken bu kez Elbistan’da 7.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem yaşandı.

Tüm Türkiye’yi yasa boğan üzücü afet sonrası Türkiye tek yürek olarak deprem bölgesine ve depremzedelere sahip çıkarak birlik, beraberlik gücü göstermeye devam ediyor.

Afet bölgelerinde veya diğer illerde misafir olan deprem mağduru vatandaşların acil gözlük ve kontak lens taleplerinin gönüllü optisyenlik müesseseleri tarafından karşılanacağını dile getiren Türk Optisyen ve Gözlükçüler Birliği Genel Başkan Yardımcısı Levent Akyer, “Bu konuda illerimizde valilikler il sağlık müdürlükleri ve her ilçede kurulan acil afet yardım birimleri ile iletişime geçerek gönüllü optisyenlik müessesilerimizin isimleri bildirildi.

Bu konuda Türk Optisyen Ve Gözlükçüler Birliği ve ülkemizdeki 22 oda başkanlığımız olarak bizler sosyal sorumluluk kapsamında depremzede vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Kaynak: www.muglagazetesi.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nalan Aslan - 1 yıl önce
Merhaba Kahramanmaraş depreminde gözlüğümü kaybettim mümkün se gözlük talebinde bulunmak istiyorum
Misafir Avatar
Optik Gazete - 1 yıl önce @Nalan Aslan
Çok geçmiş olsun,
lütfen https://www.togb.org.tr/iletisim/ buradan TOGB ile iletişime geçip bulunduğunuz ili belirtirseniz size yardımcı olacaklardır
+90 (539) 430 29 24
Avatar
Ebru - 1 yıl önce
Malatya dan yazıyorum depremzedeyiz.. Gözlüğüm deprem anında kırıldı.. Molozlar üzerine düşmüş. Yardımcı olur musunuz.. ne yapmam gerekiyor
Avatar
Yeliz aydın - 1 yıl önce
Gözlüğüm deprmde kaldı suan gözlerim cok ağrıyo gittikçe lerldi kimseye bakamıyrm
Avatar
Ümmühan - 1 yıl önce
Depremzedeyim.Kahramanmaras.İki çocuğuma doktor gözlük yazdı.Destek olabilir misiniz?Bugün alacağım.Ne zaman dönut alabilirim?
Avatar
Mehmet Eynallı - 1 yıl önce
Hatay İskenderun da Dumlupınar mahallesinde oturuyorum, gözlüğüm kırıldı,iki camda 2 numara uzak gözlüğü
Avatar
Abdulkadir ektiren - 1 yıl önce
Gözlük kırıldı nereye başvuru yapalım yardımcı olur saniz sevinirim adana
Avatar
Selahattin yeşil - 1 yıl önce
Hataydan yazıyorum gözlük ihtiyacım var oğluma ve eşime ama bunları almaya gücüm yok yardım istiyorum
Avatar
Esra - 1 yıl önce
Mrb gozlugum kötü durumda egilmis baya nereye basvurmam gerekiyor suan van in Muradiye ilcesindeyim geçici olarak
Misafir Avatar
Optikgazete - 1 yıl önce @Esra
Çok geçmiş olsun,
lütfen https://www.togb.org.tr/iletisim/ buradan TOGB ile iletişime geçip bulunduğunuz ili belirtirseniz size yardımcı olacaklardır
+90 (539) 430 29 24