Camlarda Protech Koruyucu Katman Nasıl Temizlenir

Camların makinede kesilmesi esnasında kayma problemi olmaması için yapılan Protech (kaydırmaz katman) nasıl temizlenir.

Camlarda Protech Koruyucu Katman Nasıl Temizlenir
15 Nisan 2021 Perşembe 17:15

2021 yılı başında özel üretim kaplamalarına bazı iyileştirmeler yapan Opak Lens cam kalitesini daha da yükseltti. Geliştirmelerin neticesinde süper hidrofobik kaplaması Hightech’ i standart olarak sunarken, aynı zamanda düşük yansıma özelliği taşıyan süper hidrofobik Safran UV kaplamasını da kaplama seçenekleri arasına dahil etti.

Sunulan her iki kaplamada üst düzey hidrofobik katman içerdiğinden camların makinede kesilmesi esnasında kayma problemi olmaması için kaplamalara Protech (kaydırmaz katman) eklendi.

Protech camın her iki yüzeyine de uygulanan, hidrofobik katmanın üstüne uygulandığı için camın yansıma rengini beyaz gibi gösteren, montajdan sonra silinmesi gereken bir katman. Protech katman kolonya veya alkol ile kolayca temizlenebilir. Temizleme esnasında kağıt havlu veya mikro fiber bez kullanılabilir. Çerçeveye montajından sonra temizlemesi daha zor olduğu için camlar kesilip çerçeveye montajı yapılmadan önce silinmesi tavsiye edilir.

Protech kaplamnın nasıl temizlenmesi gerektiğini Opak Lens Cam Eğitim Müdürü Optisyen Zafer Şibik sizler için anlattı:


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.