Yeşilay’dan 50 ülkenin katılımıyla dev sempozyum!

Yaklaşık 50 ülkeden bin kişinin katıldığı uluslararası sempozyuma bu sene Yeşilay ev sahipliği yapacak.

Yeşilay’dan 50 ülkenin katılımıyla dev sempozyum!
07 Ağustos 2014 Perşembe 08:07

 

29 Eylül-1 Ekim 2014 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecek olan Uluslararası Uyuşturucu Politikaları ve Halk Sağlığı Sempozyumunu Yeşilay üstlendi. 

 

İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve ilgili kurumlara bağlı kuruluşların da bir araya gelerek ulusal koordinasyonun güçlendirileceği sempozyuma, Dünya Sağlık Örgütü, Birleşmiş Milletler Uyuşturucu ve Suç Ofisi, Avrupa Birliği Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi gibi uluslararası seviyedeki teşkilatlar katılacak.

 

Sonuçlar tüm dünyayla paylaşılacak
Sempozyumun sonucu kitap haline dönüştürülerek Türkiye’deki üniversitelere, araştırma merkezlerine, kütüphanelere ve uzmanlara dağıtılacak. Sempozyumun sonuçlarıyse, İstanbul Deklarasyonu olarak tüm dünyayla paylaşılacak.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.