TOOMD’dan, acil eylem planı ile iş sağlığı güvenliği eğitimi

6331 sayılı yeni iş kanunun optisyenlik müesseselerine getirdiği sorumluluklar çerçevesinde, acil eylem planı ile temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verilecek.

TOOMD’dan, acil eylem planı ile iş sağlığı güvenliği eğitimi
13 Eylül 2014 Cumartesi 06:50

 

T.O.O.M.D. Ankara Şube Başkanı Sadık Arıkan’ın yayımlanan mesajına göre, Eylül ayı içerisinde, 6331 sayılı yeni iş kanununun optisyenlik müesseselerine getirdiği sorumluluklar üzerine bir eğitim yapılacak.

Mesaj şu şekilde:

“Her müessese için düzenlenecek acil eylem planı ve SSK’lı çalışanlar için zorunlu olan temel iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ve sertifikalandırılmaları düzenlenen bir eğitimle verilecektir. Eylül ayında Pazar günü yapılması planlanan bu eğitim ve sertifika programına katılmak isteyen meslektaşlarımızın aşağıda verilen telefona kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Yeterli sayıya ulaşıldığında İstanbul’dan gelecek eğitimciler ile bu sertifika programı gerçekleştirilecektir. Bu sertifika programı ve eğitim için kişi başı 50 TL ödeme yapılması gerekmektedir.
Ayrıca, meslektaşlarımızın bu programa ilgi göstermeleri halinde Ekim ayında da çalışanlarımıza yönelik ücretsiz meslek içi eğitimi programı düzenlenecektir.”

Telefon: 05323147464


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.