Tıbbi Cihaz Sektör Stratejisi Çalıştayı bugün başladı.

Çalıştay Bursa The Berussa Hotel'de düzenlenen toplantı iki gün sürecek.

Tıbbi Cihaz Sektör Stratejisi Çalıştayı bugün başladı.
14 Mayıs 2015 Perşembe 12:29

 

Tıbbi Cihaz
Sektör Stratejisi Çalıştayı

 

14-15 Mayıs 2015 tarihlerinde T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından düzenlenen Tıbbi Cihaz Sektör Stratejisi Çalıştayı bugün başladı.


T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'nun düzenlediği Tıbbi Cihaz Sektör Stratejisi Çalıştayı, TİTCK Başkan Yardımcısı Dr. Ali Sait Septioğlu'nun açılış konuşması ile bugün başladı. Bursa The Berussa Hotel'de düzenlenen toplantı iki gün sürecek.


İlk gün yuvarlak masa oturumlarının gerçekleştirildiği çalıştayda ikinci gün sunumlar yapılacak ve değerlendirmeler gözden geçirilecek. Öncelikli konu olarak sektör stratejisinin belirlenmesinde izlenecek yolun saptanacağı çalıştayda; sektör bilinçlendirmesi, sektörün eleman ihtiyaçları, tıbbi cihaz üretimi ve teknoloji alt yapısının gelişmesi, yerli malı üretiminin teşvik mekanizmaları ve geri ödemelere ilişkin sektör sorunları gibi bir çok değişik konu başlığı ele alınacak.


Çalıştayda T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu yetkililerinin yanı sıra, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, İstanbul Ticaret Odası yetkilileri ile çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının yönetim kadroları da görev alıyor.


Sektörümüzü temsilen Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Başkanı Turgut Vardi, ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Özmutlu ile Türkiye Gözlük Sanayicileri Derneği Başkanı Mehmet Dibi'nin de katıldığı çalıştay optik sektörü açısından büyük önem taşıyor.


Optik Gazete olarak, sektörümüz adına ciddi bir önem taşıyan bu çalıştayı düzenleyen Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'na ve tüm katılımcılara teşekkür eder, çalıştayın verimli ve başarılı geçmesini dileriz.

 

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.