Ödüller Muhteşem Galada Sahiplerine Verildi.

Ödül gecesinden detaylar.

Ödüller Muhteşem Galada Sahiplerine Verildi.
11 Mayıs 2014 Pazar 07:35

Optik Gazete Ödül Gecesi 2014
İlgili Galeriye Git

 

Aralık ayından bu yana sürmekte olan Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı öğrencilerinin katıldığı "Kontak Lenslerimi Seviyorum" Video Yarışmasının ödül töreni 9 Mayıs 2014'de Kavacık İstanbul Limak Eurasia Luxury Hotel'de gerçekleştirildi.

 

Kazanan öğrencilerin ödülleri, Opak Lens'in ana sponsorluğunu, Optik Gazete'nin de basın sponsorluğunu üstlendiği, Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği'nin organize ettiği II. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası'nın katılımcısı olan akademisyenlerin huzurunda takdim edildi.

 

II. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası'nın ilk gün oturumlarının ardından Optik Gazete tarafından düzenlenen Gala Yemeği öğrencilerin ödüllerinin verilmesiyle başladı. En çok tıklama ile ilk beşinci sıraya yerleşen videoların yanı sıra bir de sponsor firmaların seçeceği bir videoya mansiyon ödülü verileceği duyurulmuştu. Yarışmanın sonuçlanmasından sonra yapılan mansiyon seçiminde finale kalan dört videodan ilkine ilan edildiği şekilde mansiyon ödülü verilirken, diğer üç videonun da son anda özel mansiyon kategorisi altında birer iPad 4 ile ödüllendirilmesine karar verildi.

 

Tören özel mansiyona hak kazanan öğrencilerin ödüllerini ve katılım plaketlerini almasıyla başladı. Kilis 17 Aralık Üniversitesi'nden Tuğba Öğünç'ün ödülü ve plaketi Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Genel Sekreteri Sayın Erol Aydoğan tarafından Kilis 17 Aralık Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Şen'e teslim edildi.

 

Medipol Üniversitesi'nden Caner Aktemur'a ödülü olan iPad 4 ve plaketi, Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Saymanı Sayın Ramazan Özmutlu tarafından takdim edildi.

 

Yine özel mansiyona hak kazanan Okan Üniversitesi öğrencisi Melike Demir ödülü olan iPad 4'ü ve plaketini Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Başkanı Sayın Turgut Vardi'nin elinden aldı.

 

Mansiyon ödülüne layık bulunan videonun ödülü olan iPad 4 ve iPhone 5, Arel Üniversitesinden Halime Yılmaz'a, Video Yarışması sponsorlarından Bausch & Lomb firmasının Pazarlama Müdürü Sayın Kıvılcım Erdoğan tarafından takdim edildi. 

 

Oylama ile beşinci sırada yer alan videonun sahibi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden İsmail Demirbilek ödülü olan El Taşı'nı yine yarışmanın sponsorlarından Alcon Vision Care Yöneticilerinden Sayın Erhan Şenkardeşler'in elinden aldı.

 

Dördüncülük ödülü olan Dijital Matkap Kilis 7 Aralık Üniversitesi öğrencilerinden Canan Arslan'a iletilmek üzere Bausch & Lomb Vision Care İş Birim Direktörü Sayın Yüce Tümer tarafından Kilis 17 Aralık Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatih Şen'e takdim edildi. 

 Yarışmaya en çok öğrencinin katıldığı Kilis 7 Aralık Üniversitesi yönetimine ve öğrencilerin videolarının yapımında onlarla birlikte çalışarak ve bazı videolarda bizzat rol alarak onları teşvik eden Öğretim Görevlisi Fatih Şen'e de Optik Gazete olarak buradan bir kez daha teşekkür ederiz. 

 

 

Üçüncü sıraya yerleşen videosuyla Avrasya Üniversitesi'nden İsa Kuşdoğan'a ödülü olan Dijital Fokometre yarışmanın sponsorlarından Cihan Medikal'in Kurucu Ortağı Sayın Zeynep Harbi tarafından takdim edildi. 

 

Şura sırasında Avrasya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yardımcı Doçent İsmail Hakkı Ocak'ın yarışmada gösterdiği başarıdan ötürü öğrencileri İsa Kuşdoğan'a burslu öğrenim olanağı sağladıklarını duyurduğunu da burada belirtmek isteriz.

 

Optik Gazete olarak organize ettiğimiz yarışmanın öğrencilere deneysel öğrenme yoluyla sağladığı yararın üniversiteler tarafından bu kadar iyi anlaşılmasından memnuniyet duyduğumuzu belirtir, Avrasya Üniversitesi'ne bu yaklaşımından ötürü özel olarak teşekkür ederiz.

 

5483 toplam oy alarak ikinci olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Çağatay Gülümser'e ödülü olan Kalıpsız Cam Kesme Makinası Cihan Medikal ve Opak Lens Kurucu Ortağı Sayın Turgay Coşkun tarafından takdim edildi.

 

Bu noktada da Optik Gazete olarak ödüle hak kazanan ilk beş öğrenci arasında üç öğrencisi bulunan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ni de başarı odaklı öğrenci yetiştirdiği için özel olarak kutlamak isteriz. 

 

Ödül töreninin en heyecanlı anına gelindiğinde birincilik ödülü kendisine takdim edilmeden hemen önce 7605 oy alarak birinciliği kazanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Özgür Türen'in videosu gösterildi.

 

Özgür Türen ödülü olan Kalıpsız Cam Kesme Makinası ve plaketini Opak Lens, Cihan Medikal ve Optik Gazete Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erol Harbi'nin elinden aldı.

 

 

 

Özel mansiyon, mansiyon ve ilk beş sıralamasına giren videoların tümünün gösterimi Gala Yemeği'nin bitiminde gerçekleştirildi.

 

 

Ödül Töreninin hemen ardından Kontak Lenslerimi Seviyorum konulu video yarışmamıza katılım sağlayan 18 üniversitenin öğretim görevlilerine ve yarışma sponsorlarının yöneticilerine teşekkür plaketleri sunuldu. Ayrıca video yarışmasına katılan tüm yarışmacılara hediye edilecek tornavida setlerinin ve plaketlerinin de adreslere yollanacağı duyurusu yapıldı.

 

Ödül Töreni ve plaketlerin verilmesinin ardından şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan’a Gala gecemize katılımı ve katkılarından dolayı Opak Lens A.Ş. yönetim kurulu başkanı Sn. Erol Harbi tarafından günün anlam ve önemini belirten plaket takdim edildi.

 

Optik Gazete olarak optisyenlik programı çerçevesinde öğrenim gören öğrencilerin kontak lense ilişkin bilgilerini araştırma yaparak derinleştirmek,  tam bir proje yaklaşımıyla bilgilerini farklı kurgularla ve ekip çalışmasıyla ortaya koyarak sunmak ve tanıtımını yapmak konusunda deneysel öğrenme imkanı sağlayan video yarışmamızı tamamlamış ve öğrencileri gelecekteki mesleklerine özendirmek için özel olarak seçtiğimiz ödülleri hak eden sahiplerine ulaştırmış bulunuyoruz.

 

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere, öğrencilerini teşvik ederek katılım sağlayan üniversite öğretim görevlileri ve yetkililerine, sponsorlarımıza ve projemizin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese  teşekkür ederiz.

 

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.