3. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası Yapıldı.

Eğitim Şurası 09-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ramada Plaza Hotel'de gerçekleştirildi.

3. Üniversiteler Arası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası Yapıldı.
14 Mayıs 2015 Perşembe 12:13


3 ncü Üniversitelerarası Optisyenlik Programı Eğitim Şurası 09-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında İzmir Ramada Plaza Hotel'de gerçekleştirilmiştir.


Uğur Optik Makina' nın düzenlediği organizasyon, yönetim kurulu başkanı Sn. Ercan Turgut' un açılış konuşması ile başlamıştır.


Sn. Ercan Turgut konuşmasında sektörün gelişmesi için öncelikle eğitim gören optisyen adaylarının iyi bir eğitim almaları gerektiğini, bunun da eğitim kalitesinin artırılması ve standartların oluşturulması ile gerçekleştirileceğini söylemiştir.


41 Üniversiteden 83 katılımcı ile rekor kırılan Eğitim Şura'sında tüm katılımcıların yoğun ilgisi sayesinde çok başarılı bir organizasyon gerçekleştirilmiştir.


Bu şuranın son şura olacağını, artık bir sonraki aşamanın kongre olabileceğini de söyleyen Sn.Turgut, Kongre organizasyonunu Uğur Optik Makinenin yapabileceği gibi, destekleyici firma olmaları durumunda da sorun olmayacağını söyleyerek, bütün bu çabaların mesleğin gelişmesi için olduğunun altını çizmiştir.


Sektörlerin başarılarının yapılan çalıştaylarda alınan ortak kararların sonucunda çıkabileceğini, bu tür organizasyonların her konuda fayda sağlayacağını söyleyerek, şûraya konuk olarak katılan, Türkiye ilaç ve tıbbi cihaz kurumu başkan yardımcısı Sn. Dr. Ali Sait Septioğlu'nun katılımından duyduğu mutluluğu dile getirmiştir.



Sn.Septioğlu yaptığı konuşmada Eğitim için yapılan organizasyondan dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederken,böyle bir organizasyonda kurumu adına bulunmaktan dolayı memnuniyetini ifade etmiştir.Sn.Septioğlu kurumunun optik sektörüne bakış açısını aktarırken,sektörün sorunlarına ve çözüm önerilerine değinen bir konuşma ile katılımcılara değerli bilgiler aktarmıştır.


Sn. Septioğlu'na katılımından ve verdiği destekten dolayı takdim edilen teşekkür plaketinden sonra Akademisyenler komisyonlar oluşturarak çalışmalara başlamışlardır. Katılımın oldukça yoğun olduğu şurada iki gün süren yüksek tempodan sonra birçok konuda ortak noktada buluşan akademisyenler, aldıkları kararların altına attıkları imzalar ile gerekli kurumlara girişimlerde bulunacaklarını belirtmişlerdir.



İki günlük yoğun şurada eğitim alt yapısı ve gelişimi için başarılı çalışmalar yapılırken katılımcı Akademisyen ve Üniversite Yöneticileri,sosyal olarak ta bir araya gelmekten memnuniyetlerini ifade ederken,iletişim açısından çok faydalı zaman geçirdiklerini aktardılar.


Bugüne kadar sektörün gelişmesi için her türlü etkinliğe destek vermeyi ilke edinmiş Uğur Optik Makina, yıllar içinde birçok organizasyonlar düzenlemiş, bundan böyle de yeni organizasyonlarda desteğini eksik etmeyen bir firma olarak, bu tür çalışmalardaki yerini koruyacağını belirtmiştir.

 
   

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.