Takmadan Çıkmam Diyorsanız!

2015 Yazının Trend Güneş Gözlüğü Modelleri..

Takmadan Çıkmam Diyorsanız!
13 Haziran 2015 Cumartesi 11:46

Yaz aylarının gelmesi ile beraber güneşin etkilerinden korunmanın yollarından biri olan gözlük modelleri alıcılarını beklemeye başladı. Bu sene canlı renklerin yanında desenli gözlükler oldukça revaçta olacağa benziyor. Kombinlerin değişmez bir parçası haline gelen gözlükler de özellikle Dolce-Gabbana modelleri giyiniş tarzınıza uygun model çeşitliliği ile bu sene oldukça fazla kullanılacak gibi görünüyor. Özellikle Enchanted Beauties modeli ilk çıkışından bu yana tercih edilme bakımından üst sıralarda yer almakta.


Tabi ki her sene olduğu gibi farklı ve rahat olmanın simgesi haline gelen yuvarlak kesim gözlükler ve çerçeveler moda akımında onun için ayrılan yerini aldı. Eğer siz de bu tip bir gözlük ile yazı geçirmek istiyorsanız sizin yüz hatlarınıza uygun bir Retro Retro gözlük almanızı tavsiye ederiz. Ayrıca bu sene gözlük modeli tasarımcıları rahatına düşkün olanlar için oldukça hafif gözlükleri piyasa içinde bulundurmaktan çekinmiyor.


Özellikle Ray-Ban Techlight Ray modelinde oldukça hafif bir malzeme kullanılarak üretilen çerçeveleri sayesinde gün içinde gözlük ile dolaştığınızı unutacaksınız. Bunun yanında bu marka gözlük denildiğinde akla gelen ve ikon haline getirdiği Aviotor modelini temel duruşunu değiştirmeden yeni seneye uygun olarak piyasaya çıkarttı.


Bunlarında yanında daha bir çok gözlük çeşidini araştırıp bakmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca göz sağlığı için orijinal gözlükleri kullanmanız kendiniz için yapacağınız en doğru karar olacaktır.

Çünkü güneşten gelen etkilerden ancak orijinal gözlük kullanarak korunabilirsiniz.

Kaynak: gözsağlığı.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.