Neden Antirefle Kaplama Kullanmalıyız ?

Yüksek nano teknoloji ürün olan kaplamalar ile gözlük camı neredeyse görünmez olur.

Neden Antirefle Kaplama Kullanmalıyız ?
09 Ağustos 2016 Salı 14:42

Gözlük Camlarında “antirefle kaplama” gerekli midir?


EVET. Gözlük kullanıcıları daima yeni gözlüğü ile iyi bir görünümde olmak ve en iyi görüşü elde etmek isterler. İki gereklilik yaklaşık yerine getirildiğinde çok katlı kaplamalar sayesinde cam nerdeyse görünmez olur. Bu sayede göz bölgesi daha doğal, görme ise daha net ve berraktır.

Gece araç kullanırken, bilgisayar kullanırken, güneş gözlüğü takarken, spor aktivitelerinde, daha detaylı ve net görmeyi gerektiren mesleklerde (polis,pilot vb.) Ar kaplamalı gözlük camları çok yararlıdır.



Günümüzde antirefle kaplama tüm lens formaları için önerilmekte ve tavsiye edilmektedir. Antirefle kaplama camın optik performansını artırır, estetik avantaj sağlar.


Eyeworks kaplamalarda, görüntü netliği %99 a kadar ulaşır. Artık yansımanın rengi yeşildir.

Great-te gözlük camlarında kullanılan “antirefle kaplama” (YANSIMA ÖNLEYİCİ ) markası eyeworks’dür. Yüksek nano teknoloji ürün olan eyeworks kaplamalar sayesinde great-te gözlük camı neredeyse görünmez olur. Bu sayede göz bölgesi daha doğal görme ise daha net ve daha berraktır.




Kaynak : gozkoop.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ışıl - 7 yıl önce
Antirefle