Lensi Yanlış Takmak!

Lensi yanlış takınca ne olur?

Lensi Yanlış Takmak!
22 Mart 2015 Pazar 09:00

Göz sağlığı başta olmak üzere çeşitli sebeplerle kullanılmak istenilen lenslerin mutlaka uzman hekimi önerisi ile satın alınması ve lensin doğru kullanımı hakkında da bilgi sahibi olunması gereklidir. Bu hususa dikkat etmeyen ve kendi başına hiçbir profesyonel önerisi almadan lens satın alan ve kullanmaya başlayan çoğu kişi göz sağlığını tehlikeye atmaktadır. Özellikle de lens kullanımı hakkında bilgiye sahip olmayanlar lensi yanlış takmaktadır.

Lensi yanlış takınca ne olur?

Lensi yanlış takmak pek çok lens kullanıcısının yaptığı bir şeydir. Bazı lens kullanıcıları lensi yanlış taktığını anlayamaz. Ancak lensi yanlış takmak durumunda gözde acıma hissi ortaya çıkar. bir süre sonra yanlış takılan lens gözlerde acıya sebep olduğu gibi batma problemine de neden olacaktır.

Lensi yanlış taktığımı nasıl anlarım diyorsanız lensi taktıktan bir süre sonra gözlerinizde batma ve acı meydana geliyorsa, pekala lensi yanlış taktığınızı anlayabilirsiniz. Bu durumda lensi hemen çıkartıp gerçek yüzünü döndürerek geri takabilirsiniz.

Kaynak: sagliksiteniz.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.