Göz SGK kapsamından çıkarılacak mı?

Göz muayene ve tedavi işlemlerinin SGK kapsamından çıkarılması söz konusu değildir.

Göz SGK kapsamından çıkarılacak mı?
28 Ocak 2014 Salı 10:00

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Taş:"Sağlık Bakanlığına bağlı hastane ile göz, ağız ve diş sağlığı merkezlerindeki muayene ve tedavi işlemlerinin SGK kapsamından çıkarılması söz konusu değildir"

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, Sağlık Bakanlığına bağlı hastane ve sağlık merkezlerinde muayene ve tedavilerin SGK kapsamında çıkarılmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Taş, yazılı yaptığı açıklamada, bazı basın kuruluşlarında göz ve diş muayenelerinin SGK kapsamından çıkarıldığı yönünde haberler yapıldığını ve bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Muayene ve tedavi işlemlerinde herhangi bir değişikliğin olmadığını ifade eden Taş, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Sağlık Bakanlığına bağlı hastane ile göz, ağız ve diş sağlığı merkezlerindeki muayene ve tedavi işlemlerinin SGK kapsamından çıkarılması söz konusu değildir. Kamuoyunda doğru olmayan bilgilerin yayılması vatandaşlarımızın da yanlış yönlendirilmesine neden olmaktadır. Antalya Kamu Hastaneleri Birliği olarak birliğimize bağlı hastaneler ile ağız ve diş sağlığı merkezlerinde göz, ağız ve diş tedavisi için sosyal güvencesi ile başvuran hiçbir hastadan yeni ilave bir ücret alınmamaktadır."


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.