Ege Üniversitesi'nden Toplum Göz Sağlığına Hizmet...

Topluma Hizmet Uygulamaları projesi kapsamında okullar ziyaret ediliyor.

Ege Üniversitesi'nden Toplum Göz Sağlığına Hizmet...
27 Ocak 2015 Salı 08:05

Ege Üniversitesi'nden Toplum Göz Sağlığına Hizmet
İlgili Galeriye Git

Ege Üniversitesi Optisyenlik Bölümü Topluma Hizmet Uygulamaları projesi kapsamında İzmir'de anaokulu ve ilkokulları ziyaret ederek öğrencilere koruyucu göz sağlığının, gözlük ve kontak lens kullanımının önemi, gerekliliği gibi bilgilerin yer aldığı sunumlar gerçekleştirdi.


Sunumlar sırasında aynı zamanda optisyenin kim olduğu ne iş yaptığı ile ilgili bilgiler verildi. Sunumları ilgiyle dinleyen ve sorular soran öğrenciler hem göz sağlığı hakkında çok faydalı bilgiler edindi hem de güzel vakit geçirdiler.


Sunumların ardından öğrencilere çocuk güneş gözlüğü, bilgilendirici broşür ve kalem silgi gibi kırtasiye ürünleri hediye edildi.


Optik Gazete olarak Ege Üniversitesi Optisyenlik bölümünü bu örnek uygulamaları için tebrik ediyor, diğer üniversitelerimizide bu türden çalışmalar ile toplumu göz sağlığı konusunda bilinçlendirmeye davet ediyoruz.

 


 

 



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.