Bu Yaz Farınız Turkuaz, Rujunuz Fuşya Pembeleri Olsun..

2015 Yaz makyaj trendi turkuazı, göz makyajına adapte etmenin 3 farklı yolunu keşfet!

Bu Yaz Farınız Turkuaz, Rujunuz Fuşya Pembeleri Olsun..
11 Haziran 2015 Perşembe 15:09

Denemeye değer bu trendi makyajına adapte etmenin 3 yolunu senin için keşfe çıktık!

Yaz iddialı trendleri denemek ve renklere yönelmek için en ideal sezon! Geçen yılın fuşya pembeleri, canlı turuncuları ise bu sezon yerini çok fresh bir renge bırakıyor:

Turkuaz! Bu yazı çağrıştıran soğuk rengi podyumlardan alıp gündelik hayatımıza taşımak için sabırsızlanıyoruz.

Denemeye değer bu trendi makyajına adapte etmenin 3 yolunu senin için keşfe çıktık!

1. Turkuaz far uygulaması

İddialı renk uygulamasından çekinmek için hiçbir neden yok, hele ki doğal bir biçimde uygulamanın bu kadar çok yolu varken! Turkuaz farını gözlerinin iç köşelerine ya da dış köşelerine uygula. Veya farını tüm göz kapağına hafifçe dağıt ve iki kat maskarayla günlük stilini tamamla: İşte bu kadar!

2. Renkli eyeliner uygulaması

Renkli eyelinerlar klasik göz makyajlarından uzaklaşıp farklı şeyler denemek için ideal. Üstelik bu sıralar hem kırmızı halıda hem podyumlarda bu tarz göz makyajları ile sıklıkla karşılaşıyoruz! Turkuaz trendini makyajına taşımak için soğuk mat bir ton veya daha koyu ışıltılı bir tonu dene ve nude rujunla makyajını tamamla.

3. Göz altlarına mavi göz kalemi uygulaması

Makyajına fütüristik bir dokunuş katmak istersen canlı mavi göz kalemini göz altlarına uygula. Saniyeler içinde bakışların ilgi odağı olacak. Göz kalemini alt kirpik çizginin iç kısmına uygulayarak neon etkiyi yakala ve maskara uygulamadan göz makyajını tamamla.

 

Kaynak: milliyet.com.tr


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.