Turkuaz Optik'ten Daha da Renklenen, Aynalı Italia Independent Modelleri!

Aynalı model seçenekleri hakimiyetini sürdürüyor!

Turkuaz Optik'ten Daha da Renklenen, Aynalı Italia Independent Modelleri!
03 Temmuz 2015 Cuma 12:37

Turkuaz Optik
İlgili Galeriye Git


Italia Independent'ın çarpıcı renk ve benzersiz desenleri ile hareketlenen 2015 yazında, aynalı model seçenekleri hakimiyetini sürdürüyor! Italia Independent'ın renkli yorumu ile bambaşka bir görünüme bürünen aynalı lensler, dikkat çekici ve eğlenceli bir tarzı vurguluyor. İtalya'nın bağımsız ve dinamik markası Italia Independent, aynalı modelleri yepyeni renk alternatifleri eşliğinde bizlere sunmaya devam ediyor.

ITALIA INDEPENDENT, ödüllü teknolojiler eşliğinde geliştirdiği ve gözlük modasına yön veren tasarımları ile 2015 yazında da hakimiyetini sürdürüyor. Aynalı lens seçenekleri ile geçtiğimiz sezon büyük övgü toplayan Italia Independent, eğlenceli ve bağımsız doğasını bu yaz da her zamankinden cesur renk alternatifleri eşliğinde gözler önüne seriyor.

Turkuaz Optik hakkında;
1991 yılından beri farklı dünya markalarının Türkiye'de pazarlama ve dağıtımını yürüten Turkuaz Optik; bünyesindeki Italia Independent, Tom Ford, Moncler, Balenciaga, Hally and Son, Dsquared2, Vuarnet, Blackfin, Timberland ve Gunnar markaları ile geniş bir pazar ağına sahiptir. Satış anında ve satış sonrası servisiyle müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı başaran Turkuaz Optik, sektördeki yerini her yıl artan satış grafiği ve konusunda uzman kadrosu ile sağlamlaştırmaktadır.



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.