SGK Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Hakkında Duyuru Yayınladı!

SGK Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesi Hakkında Duyuru Yayınladı!
03 Temmuz 2015 Cuma 12:47


Değerli Okuyucularımız ve Optisyenlik Müesseselerinin Dikkatine!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından uygulamaya geçecek olan E-Reçete için hazırlanan " Zeyilname-2" 02.07.2015 tarihi itibarı ile yayınlanmıştır. Söz konusu duyuruyu ( EK-1 ), Zeyilname-2 ( EK-2 ) dikkatlerinize sunarız...

Duyuru:

Kurumumuzca e reçete, e - rapor uygulamasına 06.07.2015 tarihinde geçilecek olması ve sözleşme maddelerinde doğan aksaklıklar nedeniyle, 2013 Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Görmeye Yardımcı Tıbbi Malzeme Sözleşmesinin bazı maddelerinde Zeyilname - 2 ile yeniden düzenleme yapılmıştır.

Buna göre;

Sözleşmenin (9.9) numaralı maddesine istinaden Zeyilname - 2 taahhüt belgesi anlaşmalı optisyenlik müessesesi ile Kurumun ilgili birimi arasında 24/07/2015 tarihi mesai saati bitimine kadar imzalanacaktır.

Zeyilname - 2 taahhüt belgesini süresi içerisinde imzalamayan optisyenlik müesseseleri hakkında sözleşmenin (9.9) maddesi gereği işlem yapılacaktır. Kamuoyuna duyurulur.



Eki: 1- Zeyilname-2 ( 3 Sayfa)

  
                         

2-Taahhüt Belgesi ( 1 Sayfa)


 

 

 

 

Kaynak: sgk.gov.tr



Etiketler; #SGK

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.