2015 Yılı Gözlük Modelleri...

Güneş gözlüğü her zaman stilinizi yansıtmayı sağlayan gözlüklerdir

2015 Yılı Gözlük Modelleri...
06 Şubat 2015 Cuma 14:05

İlk etapta aklımıza güneş gözlüğü denince yaz ayları gelmektedir. Ancak güneşin çıktığı her anda güneş gözlüğü kullanılma ihtiyacı hissedilmektedir.

Her insanın yüz şekline göre güneş gözlüğü seçmesi gerekir. Güneşgözlüğü seçiminde gözlüğün kaşlardan çok yukarıda olmaması gerekir. Oval yüzlülere damla modeller ve kare çerçeveler gitmektedir. Yuvarlak yüzlülere ise köşeli modeller gitmektedir.2015 yılında trendleri belirleyecek olan çerçeveler grafiksel çerçeveler ve kare çerçevelerdir. Bunların yanında üçgen, oval ve yuvarlak çerçeveler yine en çok tercih edilen modeller arasında olacaktır.

Büyük boy güneş gözlükleri şık, zarif ve çekici görünmenizi sağlayacaktır. Ayrıca kedi göz güneş gözlükleri de trendleri belirleyen gözlükler arasındadır. Havacı güneş gözlükleri de yine farklılık yaratacak olan gözlükler arasındadır. Metalin ve plastiğin birleşmesinden meydana gelen gözlükler ise çok şık tasarımları ile her kıyafet ve modele uyum sağlayan modeller arasındadır. Camı ile bütünleşen tamamen koyu renk gözlükler ise genç kızların tercih ettiği gözlük türüdür. Güneş gözlüğü aynı zamanda aksesuar olarak da kullanıldığından çeşit ve modelin fazla olması her zaman avantajdır.

 


Büyük Güneş Gözlükleri


Yarı Çerçevesiz Güneş Gözlükleri


Retro Güneş Gözlükleri



Parlak Güneş Gözlükleri


Parlak Çerçeveli Gözlükler


Oval Güneş gözlükler


Klasik Beyaz Çerçeveli Gözlükler


Kare Güneş Gözlükler

 

Kaynak:makyajtuyolari.com

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.