Ray-Ban Remix ile Güneş Gözlüğünü Tasarla

Sadece kendinize özel gözlüğünüzle ikonik bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Ray-Ban Remix ile Güneş Gözlüğünü Tasarla
01 Ağustos 2016 Pazartesi 17:30

Ray-Ban ile siz de kendi gözlüğünüzü yaratarak, sadece kendinize özel gözlüğünüzle ikonik bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Gün geçtikçe sınırları genişleyen tasarım alanı, bu kez kendi gözlüğümüzü kendimizin yaratmasına olanak sunuyor. Kişiselleştirmenin tavan yaptığı şu sıralar, Ray-Ban de duruma tam zamanında dahil oluyor. Yüzlerce marka arasından, bize her sene mutlaka bir Ray-Ban aldırmayı başaran marka, başarısıyla tatmin olmuyor ve günümüz çağına ayak uydurmak için yepyeni projelerle karşımıza çıkıyor. Son projesi: Ray-Ban Remix!

Ray-Ban Remix ile 250.000’in üzerindeki kombinasyon arasından tercih yapıp kendi özel gözlüğünüzü tasarlayarak, herkesten farklı mükemmel bir Ray-Ban Remix yaratabilirsiniz.



Ray-Ban Remix ile her şey size bağlı: Model, renk, malzeme, lens rengi... Üstelik gözlük sapı ve kutusuna ekleyeceğiniz yazılarla kişileştirebildiğiniz Ray-Ban Remix ile sevdiğiniz kişinin adı veya favori şarkınınızın sözleri hep sizinle! Üstelik bu yazılara artık sembolleri (emojilere) de ekleyebilirsiniz. Aviator, Wayfarer ve Clubmaster gibi ikonik modellerinin yanı sıra, sezon trendlerini yansıtan 17’nin üzerinde model, 90 farklı lens ve 250 farklı renk seçeneğiyle kendi tarzınızı yansıtmak sizin elinizde!



Ray-Ban Remix Hikayesini Ünlü İllüstratör Bratoslavic Milenkovic Yorumladı
 
Ray-Ban, Remix üretim sürecinin ardındaki ustalığa hayat vermek üzere Belgrad'lı ünlü illüstratör Bratoslavic Milenkovic ile birlikte bir animasyon serisi yarattı. Desen, makine ve süreçlerin renkli tasviri ve bir güneş gözlüğünün Ray-Ban fabrikasında nasıl bir araya getirildiği göz alıcı bir şekilde adım adım aktarılıyor. Videoyu buradan izleyebilirsiniz:  http://youtu.be/aLt-pY8yK4M

Kaynak: 
trendus.com

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.