Çerçevesiz Gözlük Modelleri...

Çerçevesiz gözlük modelleri birçok şekilde üretiliyor.

Çerçevesiz Gözlük Modelleri...
23 Ocak 2015 Cuma 11:32

Gözlük kullanıcıları son zamanlarda oldukça çoğaldı. Okul hayatı, kitap okuma zamanının artması ve televizyon ile bilgisayar başında fazla zaman geçirme birçok kişinin gözlerinin bozulmasına sebep oldu.

Bu kişiler sürekli telefon kullanmasa bile bu işlerle ilgilenirken gözlük kullanmak zorunda kalıyor. Gözlüğün bu şekilde kullanımının artması birçok gözlük modelinin de piyasaya sürülmesine etki etti.


Gözlük modelleri; çerçeveli gözlük modelleri, yarı çerçeveli gözlük modelleri ve çerçevesiz gözlük modelleri olarak üçe ayrılıyor. Bunların arasında bazen çerçeveli modeller moda olurken bazen de yarı çerçeveli gözlük modelleri moda oluyor. Ama en çok kullanılan, modası geçmeyen ve her yüze giden model çerçevesiz gözlük modeli oluyor.


Çerçevesiz gözlük modelleri birçok şekilde üretiliyor. Kullanıcılar yüzlerce çeşit çerçevesiz gözlük modeli ile karşı karşıya geliyor ve seçme şansı buluyor. Bu modellerin bu kadar çok kullanılmasının birçok nedeni var. Bu nedenlerden en önemlisi de çerçevesiz gözlük modelinin kendisini kullanan kişiyi oldukça şık ve karizmatik göstermesi. Bu gözlük modeli her yüz tipine uygun olarak tasarlanabiliyor. Ayrıca kullanan kişiye bilgiç bir yüz ifadesi veriyor. Tüm bu sebeplerden ötürü en çok çerçevesiz gözlük modelleri kullanılıyor.


Çerçevesiz gözlük modelleri kırık camlı, kesik camlı, dikdörtgen, oval, elips gibi birçok şekilde üretiliyor. Bu modellerden en az biri karşıdaki yüz tipine uygun bir hale geliyor. Çerçevesiz gözlük modeli her yaştan kişiye hitap eden oldukça şık gözlük modelidir.

 

Kaynak:modellerden.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.