Bu yaz herkes Levi’s gözlük takacak!

Levi's Göze Girdi...

Bu yaz herkes Levi’s gözlük takacak!
12 Şubat 2015 Perşembe 08:30

Özgür bir ruh, renkli hayat, dinamizm, orijinallik... İşte Levi'sGözlükleri'ni tanımlayan sözcükler. Gençlere ve her daim kendini genç hissedenlere hitap eden Levi's Gözlükleri,10 Şubat Salı günü The House Cafe Ortaköy'de düzenlenen basın toplantısıyla 2015 ilkbahar-yaz gözlük modellerini tanıttı.



Mini bir defilenin yapıldığı lansmanda, gözlük stilisti tarafından hangi yüz tipine hangi gözlüğün yakışacağı anlatılırken basın mensuplarına bir gözlüğün nasıl yapıldığına dair önemli bilgiler de aktarıldı. Modanın öncü markası Levi's, birbirinden iddialı, stil sahibi optik ve güneş gözlükleriyle davetlilerden tam not aldı.


Bu yaz herkes Levi's gözlük takacak...


İlk kez görücüye çıkan Levi's Gözlükleri,2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunda kendinizi daha iyi ifade edebilmeniz için özgün tasarımlarıyla dikkat çekiyor.


Wayfare, damla model tasarımlara eşlik eden rengarenk çerçeveler, dinamizmi vurguluyor. Yine kot rengi ve kot aplikeler, markanın köklerine yolculuğu ifade ediyor.


Gözlük çerçevelerinde kullanılan metal, titanyum malzeme ve yüksek korumalı polarize, antrefle kaplı güneş camlar, Levi'sGözlükleri'nde ilk göze çarpanlar arasında yer alıyor.

Gözlükler, know-how tekniği ile özel desenli asetatlar, yüksek kaliteli metaller, antrefle–polarize kaplamalı- UV filtreli polikarbon, mineral ve CR39 camlar ile üretiliyor.

Geniş ürün yelpazesiyle Levi's Gözlükleri herkese hitap ediyor. Levi's Gözlüklerinin fiyatları: 252-422 TL arasında değişmektedir.


Kaynak: magazinci.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.