Aydınlık Makyaj...

Aydınlık Makyaj Etkisi...

Aydınlık Makyaj...
06 Ocak 2015 Salı 13:14

Beyaz tonlardaki makyaj ürünlerini kullanarak daha aydınlık makyaj yapabilir, yüzünüze istediğiniz derinliği ve gölgeyi verebilirsiniz.

 

Beyaz makyaj ürünleri ile yüzünüze aydınlık bir görüntü verirken gözlerinize ve elmacık kemiklerinize vurgu sağlayıp belirginleştirebilirsiniz.

 

Aydınlık makyaj ürünlerinden olan far, en temel makyaj malzemelerinden biridir. Beyaz göz farı her markanın vazgeçilmez ürünleri arasındadır.

 

Eğer siz de duru ve saf bir görüntü elde etmek istiyorsanız beyaz farları gözünüzün iç köşelerine ve göz kapağının üst kısmına kullanabilirsiniz.

 

Bu uygulama ile gözleriniz daha büyük ve çekici görünecektir. Sugabril göz farı, bu konuda istenilen etkiyi yakalamaya yardımcıdır.

 

Aydınlık Makyaj Nasıl Yapılır?


Yanak kısmına yapısal bir derinlik katmak için kullanılan beyaz pudralar favoriler arasındadır. Yanaklarda aydınlık bir görünüm elde etmek için kullanılan pudraların ışıltı vermesi için de ürünler bulunmaktadır.

 

Daha sade bir görüntü isteyenler için ise daha mat ürünler mevcuttur. İllamasqua, en ideal pudralardandır.

 

Dudak, göz ve kaşlara uygulanan beyaz eyeliner'lar da daha aydınlık bir görünüm sağlamak için uygundur. Metalik olan eyeliner'lar suyla karıştırılarak kaşlara kadar uygulanabilir.

 

Üst dudak çizgisine uygulayacağınız kalem ile de rujunuzu daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Kalem olarak bulabileceğiniz ürünler ile daha güzel bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

Ayrıca dudaklarınızı daha aydınlık ve dolgun göstermek için uygulanan lipstickler, dudakları korurken aynı zamanda da besler. YSL lipstickler bunun için oldukça uygundur.

 

Parlaklık sağlayan bu ürünler günlük yaşantı için kullanıma uygun değildir. Fakat genellikle gümüş tonlarında tercih edilen ürünler özel gün ve gecelerde ışıltılı bir hava elde etmenin yoludur.

 

Makyajınızı hafifçe renklendirmeye ve aydınlatmaya yarayan bu ürünleri kullanarak daha çekici ve güzel görünebilirsiniz.

 

Özellikle sıkıcı ve kasvetli kış aylarının psikolojisinden kurtulmak için yüzünüze aydınlık veren makyaj ipuçlarını denemelisiniz.

 

Sabahları yüzünüzü daha taze ve diri göstermek için kapatıcı kullanabilirsiniz.

 

Gözlerinizin daha vurgulayıcı bakması için de gözlerinizin iç köşelerine, kaşınıza, yanaklarınıza ve dudak çevrenize uygun malzemeleri kullanarak daha aydınlık bir görüntü yakalayabilirsiniz.

 

Sadece birkaç kolay adımla daha canlı ve dinlenmiş bir görüntüye ve daha aydınlık bir yüze sahip olabilirsiniz.

 

Kaynak:muhalifgazete.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.