2015 Michael Kors Gözlük Modelleri...

Geçtiğimiz günlerde New York'da gerçekleşen 2015 İlkbahar Şovunda, 2015 Michael Kors gözlük koleksiyonunu tanıttı.

2015 Michael Kors Gözlük Modelleri...
01 Mart 2015 Pazar 13:00

Yine zarif, iddialı ve modern tasarımları ile yazın en güzel aksesuarlarını tasarlayan markanın bu yaz adından sıkça söz edeceğiz gibi görünüyor. Yeni koleksiyonuna Miranda Eyewear adını veren Michael Kors, bu koleksiyonun tanıtımını Soho mağazasında gerçekleştirdi. Birçok ünlü ismin de katıldığı tanıtımda, 2015 yazının en güzel ve en iddialı güneş gözlüğü tasarımları yer aldı. Sade ve gösterişli modellerin bir arada yer aldığı 2015 Michael Kors gözlük koleksiyonu, büyük ve dikkat çekici gözlüklere ağırlık veriyor. Yeni sezon ile birlikte öne çıkan canlı renkler, markanın gözlük koleksiyonunda da kendini gösteriyor.

Bu yaz güneş gözlüklerinde büyük ve gösterişli modeller ön planda. Kare, yuvarlak tasarımların öne çıktığı koleksiyonda, desenli çerçeveli modeller de sıkça yer alıyor. Leopar deseni, zebra deseni, çiçek deseninin öne çıktığı çerçeveler arasında, üçgen tasarımlı renkli çerçeveler de yer alıyor. Kırmızı, sarı, beyaz, yeşil, turuncu ve daha birçok renkte tasarlanan yeni koleksiyonun birbirinden güzel gözlük modelleri, modern kadının ruhuna hitap ediyor. Dünyaca ünlü güzellerin de müdavimi olduğu Michael Kors güneş gözlükleri, yüksek fiyatlarına rağmen her sezon en çok satılan modeller oluyor. Farklı tasarımlar ve ilgi çekici modelleri ile de sokak modasına damga vuracak tasarımlar, bu koleksiyonda sizleri bekliyor.





Kaynak:harikamagazin.com

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.