2015 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri..

2015 yaz sezonunun dikkat çeken güneş gözlükleri.

2015 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri..
20 Aralık 2014 Cumartesi 08:28

2015 İlkbahar/Yaz Güneş Gözlüğü Trendleri
İlgili Galeriye Git

70′li yıllar moda trendleri giyimi kuşamı etkisi altına alırken gözlük trendlerini de teğet geçmedi haliyle.70′li yıllar hatta 60′lı yılların retro havası güneş gözlüklerine yansıdı.Büyük yuvarlak çerçeve, kelebek ve kedi gözü çerçeve, gözleri saklamayan saydam cam günümüze yansıyan retro eğilimler.

 


 

Ayrıca pilotlardan miras aviator gözlükler, kare çerçeve, her dönem ivme yakalayan klasik beyaz çerçeve, gözü saran oval çerçeve 2015 yaz sezonunun dikkat çeken güneş gözlükleri. Manikür trendlerinden hatırlayacağımız "ombre" gözlük modellerinde de karşımıza çıktı. Renk geçişi olan ombre camlar cool görünümleri beraberinde getiriyor. 

 

2015 yaz sezonunda scuba mavinin trend olmasından mütevellit mavi camların öne çıktığını söyleyebilirim. Birkaç sezondur sportif şıklığın üzerine basa basa vurgulanıyor olması sportif gözlükleri de trend topic yaptı. Bisiklet ve snowboard sporuyla haşır neşir olanlar bilirler. Yüzü kavrayan sportif gözlükler günlük kullanımlara sirayet etti. İşte sizin için derlediğim 2015 İlkbahar/Yaz güneş gözlükleri.... 

 


 

Kaynak: vogueisart.com

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.