E- Reçetede Son Durum!

Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu'nun resmi web sitesinde yayınladığı, E- Reçete ile ilgili haberi değerli okurlarımızın dikkatine ve bilgilerinize sunarız..

E- Reçetede Son Durum!
10 Haziran 2015 Çarşamba 08:44


15 Haziran 2015 tarihinde Uygulamaya Geçecek Olan E-Reçete Hakkında

Bilindiği üzere SGK GSS Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü tarafından 18.05.2015 tarihli duyurusunda 15.06.2015 tarihi itibarı ile E-Reçete uygulamasına geçileceği duyurulmuştu.

Bu süre içerisinde kurum ile yapılan görüşmeler sonucunda çalışmaların devam ettiğini, süreç hakkında tarafımız ile bilgi paylaşımı yapılacağı bildirilmesine rağmen yönetim kurulumuzca kurum ile görüşmeler gün ve gün devam etmektedir.

Meslektaşlarımızın resmi web sayfalarımız ''www.gozder.com" ve "www.gok.org.tr" üzerinden yapılan açıklamalarla süreci takip etmelerini önemle rica ederiz.


Bilgilerinize,

Kaynak: Gözlükçüler ve Optisyenler Konfederasyonu Yönetim Kurulu


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.