Silmoİstanbul’da Mini Masa Tenisi Turnuvası

Silmoİstanbul'da Opak Lens'ten Mini Masa Tenisi Turnuvası

Silmoİstanbul’da Mini Masa Tenisi Turnuvası
10 Aralık 2014 Çarşamba 10:52

 

Fuar katılımcılarından Opak Lens, fuarda dileyen herkesin katılıp o günün birincisi olduğunu belirten kupayı kazanmak için yarışabileceği özel bir turnuva düzenliyor.

 

Yenilikler hakkında bilgi alıp, iş bağlantıları kurmak üzere fuarı ziyaret eden optik sektörü mensuplarını her yıl keyifli sürprizlerle ağırlayan Opak Lens'in bu yıl düzenleyeceği mini masa tenisi turnuvası da katılımcılar için hareketli bir ortam sağlayacak.

 

Opak Lens standında adını turnuva listesine kayıt ettiren katılımcılar her gün saat 16:00'da yapılacak turnuvada yarışacaklar. Fuar süresince dört gün, dört ayrı turnuva olarak düzenlenen organizasyonda her günün birincisine o günün birincilik kupası takdim edilecek.

 

Turnuvanın yapıldığı saatler dışında kalan zamanlarda fuar ziyaretçileri de, fuar standlarında görev yapan optik sektörü mensupları da mini masa tenisi setini kullanarak kendi özel karşılaşmalarını yapabilecekler.

  

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.