Sağlık Bakanlığı Yetkilileri Optik Gazete Standında

  Sağlık Bakanlığı yetkililerine verdikleri bu güzel destek için özellikle teşekkür ediyoruz.

Sağlık Bakanlığı Yetkilileri  Optik Gazete Standında
12 Aralık 2014 Cuma 08:28

Silmo İstanbul Optik Gazete Standı
İlgili Galeriye Git

 

Silmo İstanbul tüm hızıyla devam ederken, bizi ziyaret eden tüm okurlarımıza ve standımıza ilk gün yaptıkları ziyaretle motivasyonumuzu arttıran Sağlık Bakanlığı yetkililerine verdikleri bu güzel destek için özellikle teşekkür ediyoruz.


Silmo İstanbul'un ilk gününde standımıza gelen Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Ali Sait SEPTİOĞLU, Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreteri Uzman Doktor Güven BEKTEMÜR, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan Tıbbi Cihazlar Uygulama Merkezleri ve Optik Birimi Sorumlusu İsmail BAŞYAYLA, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu'ndan Eczacı Dilara EKER, Gözlük Sanayicileri Dernek Başkanı Mehmet DİBİ ve Türkiye Optik ve Optimetrik Meslekler Derneği Başkanı Turgut VARDİ; Optik Gazete ve Opak Lens Yönetim Kurulu Başkanımız Erol HARBİ'den yarışmamız hakkında bilgi aldılar ve yaptığımız çalışmaları hoşnutlukla izlediklerini belirttiler.

 

Soldan sağa : TOOMD başkanı Sn. Turgut Vardi;Sağlık Bakanlığı TİTCK Kurumu'ndan Eczacı Dilara EKER;Sağlık Bakanlığı TİTCK Tıbbi Cihazlar Uygulama Merkezleri ve Optik Birimi Sorumlusu İsmail BAŞYAYLA;Sağlık Bakanlığı TİTCK Başkan Yardımcısı Ali Sait SEPTİOĞLU;Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ; Opak Lens A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erol Harbi; Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreteri Uzman Doktor Güven BEKTEMÜR; Gözlük Sanayicileri Dernek Başkanı Mehmet DİBİ.


Bu anlamlı ziyaret bizi hem yarışma konusunda, hem de bundan sonra yürütmeyi planladığımız yeni projeler için çok yüreklendirdi.


Silmo İstanbul tüm hızıyla devam ederken Optik Gazete standında okuyucularımızla karşılaşmaktan ve tüm ziyaretçilerimize yarışma ile ilgili bilgi vermekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Silmo İstanbul ziyaretinizde standımıza uğrarsanız sizinle tanışmak ve yarışma hakkında size doğrudan bilgi vermek bizi sevindirecektir...


 

Fuarın 1. Gününden görüntüler için tıklayınız.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.