Zeyilname-2 Teslimi İçin Son Tarih 24 Temmuz 2015 Cuma!

Zeyilname-2 Teslimi İçin Son Tarih 24 Temmuz 2015 Cuma!
22 Temmuz 2015 Çarşamba 17:27

Sayın Üyelerimiz ve Meslektaşlarımız;

Bilindiği üzere E-reçeteye geçilmesinden dolayı SGK ile imzalamış olduğunuz sözleşmenin geçerli sayılabilmesi için kurumun yayınlamış olduğu Zeyilname-2 ve taahhütnamenin mesul müdür ve firma sahibi tarafından her sayfası imzalı olacak şekilde, 24 Temmuz 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar sözleşmeyi imzalamış olduğunuz ildeki SGK'na teslim edilmesi gerekmektedir.

24 Temmuz 2015 Cuma günü öğlene kadar derneğimize iletmiş olduğunuz evraklar tarafımızdan onaylanıp, kuruma teslim edilecektir.

Zeyilname-2 ve taahhütnamenin 24 Temmuz 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar Kuruma teslim edilmemesi durumunda bu tarihe kadar kabul etmiş olduğunuz reçetelerin bedelleri kurum tarafından ödenmeyecek olup sözleşmesiniz tek taraflı fesih edilecektir.

Konu ile ilgili gerekli hassasiyeti göstermenizi rica eder, iyi çalışmalar dileriz.  

Kaynak: egod.com.tr



İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.