Yeni Kimlikler Yola Çıktı!

Yeni kimlikler yola çıktı. Peki, Yeni kimlikler ne zaman verilecek? Yeni kimliklerin verileceği tarih açıklandı mı?

Yeni Kimlikler Yola Çıktı!
18 Ekim 2014 Cumartesi 10:12

Yeni kimlik ücreti ne kadar ve yeni kimlik ne renk gibi sorular son birkaç gündür gündemi meşgul etmekte. Bizlerde sizler için tüm bu sorulara yanıt vermek istedik ve sizleri yeni kimlikleriniz ile tanıştırmaya davet ediyoruz.

 

Çok uzun süredir ilk olarak fikri ortaya çıkan ve daha sonra da uzun bir test döneminden sonra artık biyometrik elektronik kimlikler çıkıyor olacak. Yeni kimlikler yola çıktı.

 

Peki, Yeni kimlikler ne zaman verilecek? Yeni kimliklerin verileceği tarih ne olacak diye merak mı ediyorsunuz.

 

O halde sizler için konuya dâhil olduk ve herkesin heyecanla beklediği ve daha rahat kullanım yapabilecekleri bu elektronik yeni kimliklerinizi artık Aralık ayından itibaren almaya başlayacak ve kullanıma başlıyor olacaksınız.

 

Peki, eski kimlikler ne zaman kadar geçerli diye de merak içinde misiniz? O halde hemen bu soruya yanıt verelim ve eski kimliklerinizin kullanım süresinin 3 yıl olduğunu hatırlatalım. Sizler yeni kimliğinizi çıkarmadan eski kimliğiniz ile birlikte 3 yıl kullanım yapabilir ama daha sonra kullanım dışı olacağı için yeni kimlik dönemine geçiyor olmanız gerekecektir.

 

Bir diğer akıllara gelen ise yeni kimlik tasarımının nasıl olacağı. Akıllarda birçok soru var elbette. Yeni kimlikler yola çıktı. Peki, Yeni kimlikler ne zaman verilecek? Ya da Yeni kimliklerin verileceği tarih tam olarak ne zaman diye merak edenler için net bir tarih söylemek doğru olmayacak ama Aralık ayı itibari ile artık kullanım yapılabilecek.

 

Peki, yeni kimlik cüzdanı yenileme fiyatını merak ediyor musunuz? Yeni kimliklerin ücretti şuan için 18 lira olarak belirlenmiş. Yani eski kimliğiniz yanınızda olsa dahi yeni elektronik kimliği almanın ücret 18 lira olarak belirlendi ve bu harcı vermeden kimliğinizi alamıyor olacaksınız.

 

Kaynak:kastamonupostasi.com

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.