Yaratıcı, eğlenceli The Eyes koleksiyonu 2016 İlkbaharında görücüye çıkacak.

İtalyan gözlük üreticisi Safilo ve İsviçreli saat üreticisi Swatch Ltd., Swatch marka güneş gözlüğü üretimi için işbirliğine imza attı.

Yaratıcı, eğlenceli The Eyes koleksiyonu 2016 İlkbaharında görücüye çıkacak.
13 Şubat 2016 Cumartesi 10:13


Yaratıcı, eğlenceli ve yaşam tarzı odaklı Swatch The Eyes koleksiyonu 2016 İlkbaharında görücüye çıkacak. Swatch The Eyes lansmanı, Swatch’un eğlenceli, provokatif ve gülümseten reklam kampanyası “HEP DAHA FAZLA BAKIŞ İSTE” tarafından desteklenecek.

Safilo ve Swatch’un ortak tasarımı olan gözlük koleksiyonlarını Safilo geliştirerek, Avrupa’daki gözlük üretim ağında imal edecek. 

Swatch’un global olarak tüketicilerine vaat ettiği yüksek kalite hizmeti doğrultusunda Swatch The Eyes koleksiyonu, Swatch’un global perakende ağı ve öncelik olarak Safilo’nun ABD perakende zinciri Solstice üzerinden, ardından titizlikle belirlenecek Kuzey Amerika gözlük perakendecileri tarafından dağıtılacak. 

Swatch ve Safilo, bu başarılı işbirliği aracılığı ile Safilo’nun en yüksek standartlardaki gözlük dağıtım ağını, Swatch Group’un kendi dağıtım ağı ile birlikte genişleterek; dünyada çapında daha fazla bölgeye yaymayı hedefliyor. 

İşbirliğini değerlendiren Safilo CEO’su Luisa Delgado, “Bu ortaklık, 2020 yılı stratejik planımız kapsamında önemli bir kilometre taşını temsil ediyor. Swatch’un eşi benzeri olmayan; akıllı, eğlenceli ve yenilikçi DNA yapısı ile portfolyomuza ulaşılabilir trendlere de hitap edebileceğimiz, varlığımızı tamamlayan ikonik bir marka ekledik. Avrupa gözlük üretimine olan bağlılığımızı, ulaşılabilir trendler için de uygulayacağımız akıllı tasarım, yenilikçi, sade ve modern üretim süreçleri ile tekrar teyit ediyoruz. Swatch’un, gözlük sektöründe iş ortağı olduğumuz ve markanın felsefesini yansıtacağımız için kendimizi çok ayrıcalıklı hissediyoruz.” dedi. 

Swatch’un başkanı, Nick Hayek, “Bir başarı hikayesini gözlük sektöründe yeniden yorumlayarak, baştan yaratmak heyecan verici bir girişim. Swatch, global olarak trendleri ve duyguları yakalayan ve ifade eden yaşam tarzı markası olarak tanınmaktadır. Saatin yanında gözlük de tüketicilerin tercih ettiği; eğlence, stil ve duygularını ifade ettiği ürünler kategorisine giriyor. Safilo, yüksek kalitede işçilik sunan güçlü bir ortak. Kendileriyle güç birliği yaptığımız için mutluyuz.” dedi.

Kaynak: medyaloji.net


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.