www.lensal.com İsimli İnternet Sitesi Hakkında

www.lensal.com

www.lensal.com İsimli İnternet Sitesi Hakkında
21 Şubat 2015 Cumartesi 11:57

Bilindiği üzere, fertlerin ve toplumun sağlığını korumak üzere; optisyen/gözlükçü unvanının kullanılmasına, optisyenlik mesleğinin icra edilmesine, optisyenlik müesseselerinin açılmasına, faaliyetlerine, sahip olmaları gereken şartlara, optisyenlik müesseselerimin denetimine, tanıtım ve reklamlarına, tutulacak defterlere dair usul ve esaslar, 5193 sayılı Optisyenlik Hakkında Kanun ve 18.01.2014 tarih ve 28886 sayılı Resmi Gazetede Yayımlanan Optisyenlik Müesseseleri Hakkında Yönetmelik ve 15 Mayıs 2014 tarih ve 29001 sayılı Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği ile düzenlenmiştir.


Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği Hukuk Müşavirliği tarafından bahse konu olan internet sitesi hakkında yapılan hukuki işlem sonucunda anılan siteye ait firmaya 35.000-TL idari para cezası ile firmanın faaliyeti durdurulmuştur. Aynı site hakkında erişimin de engellenmesi için hukuk müşavirliğimiz tarafından dava takip edilmekte, gelişmeler ayrıca siz değerli üye meslektaşlarımız ile paylaşılacaktır.


İdari para cezası yazısı...

Faaliyeti durdurma yazısı...

 

Türkiye Optik ve Optometrik Meslekler Derneği


Kaynak:www.gozder.com

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.