VSY Biotechnology Kontak Lens Ürün Gamını Yeni ve Güçlü Markalarla Genişletiyor

VSY Biotechnology, kontak lens alanında daha birçok yeniliği Türkiye ile buluşturmaya devam ediyor.

VSY Biotechnology Kontak Lens Ürün Gamını Yeni ve Güçlü Markalarla Genişletiyor
23 Mart 2016 Çarşamba 15:36

 Renk körlüğünde renkleri ayırt etmeyi sağlayan ChromaGen ile doğal hareli konvansiyonel renkli kontak lens markası TanitaTikaram’ı sunan VSY Biotechnology, kontak lens alanında daha birçok yeniliği Türkiye ile buluşturmaya devam ediyor.

Avrupa’nın önde gelen “kişiye özel” numaralı kontak lens üreticisi olan Markennovy ürünleri bünyesinde bulunduran VSY Biotechnology kısa bir süre önce, korneada incelme ve dikleşme ile ortaya çıkan keratokonus’un tedavisinde ciddi bir alternatif olan “EyeBridSiliconeHybrid” lenslerini oftalmologların hizmetine sundu. Firma, yakın zamanda estetik gücü ile ön plana çıkan renkli kontak lens markası MinaMia’yı da tanıtmaya hazırlanıyor.

EyeBrid hastalara üstün konfor sunuyor

EyeBrid’in tüm kullanıcılara uygun çap, yarıçap ve mercek seçenekleri bulunuyor. Lensler, silikon hidrojel yumuşak etek sayesinde üstün konfor sağlıyor; bununla birlikte sert lensten beklenen görsel keskinlikten de ödün vermiyor. Bu sırada düzensiz kornealarda santralizasyon becerisi ve uygulama rahatlığı ile de hastalara kolaylık sağlıyor. EyeBrid’in tasarımı yapılırken, göz sağlığına katkı sağlaması ön plana alınmış. UV filtresi ile zararlı ışınların göze zarar vermesinin engellenmesi ve oksijen geçirme seviyesinin yüksekliği de lenslerin öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor.

Markennovy geniş dioptri aralığı ve dar aks aralığına sahip

Büyük Biritanya’da düzenlenen Avrupa Optisyen Ödülleri Yarışmasında 2015’in en iyi kontaklensi seçilen Gentle 80’in üretici markası olan Markennovy; tasarım, üretim ve ticarileşme kapsamında dünyada ilk kez ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi sertifikasına sahip. Yüksek su içeriği ile birlikte en geniş dioptri aralığı ve en dar aks aralığına sahip olması önemli özellikleri arasında yer alıyor. Markennovy ile kişilere özel üretim yapılıyor ve Quattro, Saphir, XTensa ve Eqilibria markaları her hasta tipine uygun özellikte lensleri bulunuyor. Bu lensler, Sferik, Torik, Multifokal ve Multifokal Torik gibi geniş bir çerçevede hastaya özel üretiliyor. Özel lensler, 3-4 hafta gibi kısa bir sürede son kullanıcıya ulaştırabiliyor. VSY Biotechnology; yüzde 80 su içeriğine sahip, yüksek oksijen geçirgenliği ve esneklik katsayısı bulunan Gentle 80’i de yakın bir gelecekte, Türkiye’deki kontak lens kullanıcıları ile buluşturmayı hedefliyor.

TanitaTikaram, doğal hareli konvansiyonel renkli bir kontak lens. Mavi, Yeşil, Sarı ve Gri renk tercihleriyle gözde doğal bir görünüm oluşturan TanitaTikaram’ın numaralı çeşitleri de bulunuyor.

Mina Mia’da Doğallık ve Güzellik Ön Planda

Mina Mia hem numarasız estetik amaçlı olarak, hem de numaralı üretilecek. Doğal ve estetik görünüme kavuşmak isteyen kişilere hitap edecek olan Mina miakontak lensler 5 ayrı renk çeşidi ile kullanıcılarına sunulacak. Mina Mia, benzerlerinden farklı tasarım ve sunumu ile de kontak lens kullanıcıların dikkatini çekecek.

Kontak lens solüsyonu da kısa vadede sunulacak

VSY Biotechnology kısa vadede Tuzla’daki fabrikasında kendi markasıyla kontak lens solüsyonunu üretecek. Kontak lens solüsyonu pazarına yeni ve güçlü bir markayla giriş yapmayı planlayan VSY Biotechnology, lens bakım ürünleri alanına da yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Kaynak: beyazgazete.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.