VR gözlük ile göz tansiyonu ölçmek mümkün!

Akıllı telefonların hayatımızı baştan sona değiştirmiş olması, bazı hastalıkların önüne geçmemizi de sağlıyor. Bu özelliklerden bir diğeri de VR gözlüklerin göz tansiyonu ölçmesiyle başlıyor. Artık göz tansiyonunuzu kendiniz ölçeceksiniz.

VR gözlük ile göz tansiyonu ölçmek mümkün!
25 Ekim 2016 Salı 14:18

Hayatımıza oldukça iddialı bir şekilde giren akıllı telefonlar, insan sağlığı açısından oldukça önemli şeyleri başarabiliyorlar. Özellikle kalp atışlarımızı hesaplaması, adımlarımızı sayması gibi daha birçok özellikleri bulunuyor. Şimdi ise VR gözlük ile göz tansiyonu ölçülebiliyor. VR gözlük sayesinde göz tansiyonunun ölçülebilmesi demek, hastalıkların erken teşhisi demek olabilir.

VR gözlüklerin kullanımının oldukça yaygınlaşması son derece önemli bir hal aldı. Artık bu gözlükler ile göz tansiyonu ölçülebilecek. Her zaman doktora gittiğimizde ölçülen göz tansiyonu, artık evinizde de ölçülebilecek. Bu sayede herhangi bir problem anında tespit edilebilecek ve erken teşhis ile tedavi başlayabilecek. Oldukça önemli bir fonksiyonu bulunan bu özelliğin sıklıkla kullanılacağı tahmin ediliyor. 26 dolara satılacak olan bu gözlük, hem telefonların hem de gözlüklerin kullanımı ve satışını artıracak gibi duruyor.

Kaynak : golcukmedya.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.