Vision-X Fuarı Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde!

Optik Gazete Dubai Vision-X Fuarında.

Vision-X Fuarı Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde!
26 Kasım 2014 Çarşamba 13:17

Vision-X Fuarı Dubai
İlgili Galeriye Git


Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde optik sektörü alanındaki tek ticari fuar olan Vision-X Fuarı bu yıl da 25-27 Kasım 2014 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştiriliyor.


Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Hint yarımadası ülkelerine sağladığı iş olanakları açısından demografik, coğrafik ve ekonomik bakımdan stratejik bir öneme sahip olan Dubai'de gerçekleştirilen fuar, özellikle bu bölgede ürünlerini tanıtmak isteyen optik firmalarına etkin iş anlaşmaları gerçekleştirmek için uygun bir platform sağlıyor.


Markaların ve moda merkezli tasarımların yer aldığı Vision-X Optistyle ile tıbbi ürünler ve eğitim yaklaşımı içeren Vision-X Opticare adı altında iki grupta tanıtım yapılan fuar etkinliğinin yanı sıra ayrıca ziyaretçilerin katılabileceği bir konferans programı da Vision-X kapsamında yer alıyor.


Euromonitor International araştırmalarında yalnızca Birleşik Arap Emirlikleri'nin optik pazar büyüklüğünün 420 Milyon ABD $ olduğu raporlanıyor. Avrupa ekonomilerinin durağanlığı karşısında yıllık birleşik büyüme oranının %7 olması, bu bölgeyi Türk optik sektörü üreticileri için de cazip hale getiriyor. Bu yıl 15incisi gerçekleştirilen Dubai Vision-X fuarında ülkemizden de 7 katılımcı firma var. Baha Optik, Doğan Optik, Efor Optik, Prestij Optik, Gözmer Optik, Best Optik ve Universal Optik Dubai Vision-X ziyaretçilerine firma ve ürün tanıtımlarını yaparak yarattıkları iş bağlantılarıyla pazar büyüklüğü genişleyen bu bölgede aynı zamanda ülkemizi de başarıyla temsil ediyorlar.



 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.