Video Yarışmasına Hazır mısınız?

İlk Kayıtlar Silmoİstanbul 2014'de

Video Yarışmasına Hazır mısınız?
04 Aralık 2014 Perşembe 15:31

Optik Gazete olarak düzenlediğimiz ve optik mağaza işveren ve çalışanlarının katılacağı "Gözlüklerim ve Kontak Lenslerim, Benim Vazgeçilmezlerim" konulu video yarışmasının başlama tarihi yaklaşıyor.

 

26 Kasım 2014 tarihinden itibaren tanıtım broşürlerinin Türkiye'nin tüm bölgelerindeki optik mağazalara dağıtılmaya başlanmasıyla start alan projeyle ilgili ayrıntılı bilgilere Optik Gazete sayfalarından ulaşabilirsiniz.

 

11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek fuara katılan optik sektör mensupları Optik Gazete standını ziyaret ederek yarışmaya ilişkin ayrıntılı bilgileri yüz yüze alabilecekler.

 

Yarışmaya katılmak isteyenler Optik Gazete standında ön başvuru yaparak, ilk katılan 100 yarışmacıya verilecek tornavida seti ödülüne hak kazanabilirler.

 

2015'in ilk ayında başlaması programlanan yarışmanın net takvimine ilişkin bilgiler de yine Silmoİstanbul fuarı sırasında Optik Gazete'den duyurulacak.

 

 

Saygılarımızla,

 

 

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.