Türk doktor birincilik yolunda ilerliyor!

Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Peykan Türkçüoğlu, başarılı bir ameliyat videosuyla katıldığı Euretiona kapsamındaki yarışmada, 2700 aday doktor arasında ilk 10’a seçildi.

Türk doktor birincilik yolunda ilerliyor!
03 Eylül 2014 Çarşamba 11:19

 

11-14 Eylül 2014 tarihleri arasında Londra’da düzenlenecek olan Avrupa’nın en büyük retina kongresi Euretina 2014 bünyesinde düzenlenen yarışma, Türkiye’yi heyecanlandırdı. 

 

Dünyanın dört bir yanından kongreye katılan cerrahların yarıştığı vitreo-retinal cerrahi video yarışmasına, bu sene 2700 aday katıldı.

 

Savaşta yara almış Suriyeli bir hastanın gözünde gerçekleştirdiği başarılı ameliyat videosunu göndererek yarışmaya katılan Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Peykan Türkçüoğlu, yarışmada ilk 10’a seçilerek ödül törenine davet edildi.

 

Türkçüoğlu’nun, sadece ilk 10’a girenlerin davet edildiği ödül töreninden birincilikle dönmesi tüm Türk tıp insanlarının ortak dileği oldu.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.