İtalyan markaları Superbike ve Isve, Baha Optik 2015 Koleksiyonunda!

Bu sene 30 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen BAHA OPTİK bayi toplantısı başladı. BAHA OPTİK’in 2015 Optik Koleksiyonunun sergilendiği organizasyonda, Türkiye pazarına ilk kez giren SUPERBIKE VE ISVE markaları tanıtılıyor.

İtalyan markaları Superbike ve Isve, Baha Optik 2015 Koleksiyonunda!
04 Eylül 2014 Perşembe 11:21

 

30 Ağustos – 7 Eylül tarihleri arasında Antalya Sherwood Breezes Resorts Hotel’de gerçekleşmekte olan Baha Optik bayi toplantısı Türkiye pazarını renklendirecek yeni optik markalarını müşterileriyle buluşturuyor.

Airforce, Rapsodi, Schwab, Free Titanium, TmaX gibi markalarıyla Türkiye optik pazarında tanıdığımız BAHA OPTİK, bu sene markaları arasına iki yeni ismi daha katıyor. Toplantıda Türkiye’de ilk kez satışa sunulacak olan İtalyan markaları SUPERBIKE ve ISVE’yi tanıtan BAHA OPTİK, “Kıyafetlerdeki renklerin gözlüklere yansıtıldığı eşsiz tasarım” sloganını kullanıyor.

Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan ISVE, saplarındaki swarovski taşlarla ışıltıyı seven kadınları etkileyecek.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.