TRANSGOLD Tanışma Günleri

Yüksek kalite, üstün performans ve uygun fiyat...

TRANSGOLD  Tanışma Günleri
29 Mart 2021 Pazartesi 11:42

Opakay  Photochromic camda geliştirdiği TransGold’u optisyenlik müesseselerine tanıtmak amacı ile “TANIŞMA GÜNLERİ” adı altında yeni bir kampanya düzenliyor

Yüksek kalite, üstün performans ve uygun fiyat stratejisiyle TransGold bu yaz optisyenlik müesseselerinin kullanıcılarına en çok anlattığı ürün olacak…

“Advanced Photochromic Layer Technology ” ile üretilen TransGold Photochromic cam ailesi, hammaddeden dolayı renk değiştiren Photochromic camlara nazaran UV ışınlarına daha hızlı reaksiyon göstererek daha hızlı kararmaktadır. TransGold Photochromic cam ailesinde diyoptri değerlerine göre değişkenlik gösteren “Kenar-Merkez Kalınlık” farkından dolayı numaralı Photochromic camlarda rastlanan farklı renk tonlarında açılıp kararma problemine rastlanmamaktadır. Gelişmiş Fotochromic teknolojiye sahip TransGold camın her yerinde, aynı anda, aynı oranda homojen koyulaşıp açılma sağladığı için daha estetik bir kullanıma olanak tanımaktadır.

TransGold’u deneyen tüm gözlükçü ve optisyenlerimizin bu yeni ürün ailesine hızla gönül vereceğini ve yaklaşan güneşli günlerin yıldızı olacağına emin olduğumuz TransGold’u gözlük müşterilerine büyük bir beğeni ile sunacaklarına inanıyoruz.

TRANSGOLD ürünümüz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için lütfen buraya tıklayınız


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.