Titubb Firma Kayıtları Hakkında ÇOK ÖNEMLİ DUYURU!!

Ürünlerinizin sahada sorun yaşamaması için ruhsatlarınızı hemen alınız. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası( TİTUBB )

Titubb Firma Kayıtları Hakkında ÇOK ÖNEMLİ DUYURU!!
27 Eylül 2016 Salı 12:26

Ürünlerinizin sahada sorun yaşamaması için ruhsatlarınızı hemen alınız.

Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Ulusal Bilgi Bankası ( TİTUBB ) sistemine “Firma Kayıt İşlemleri ” 15/05/2014 tarihli ve 29001 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği kapsamında İl Sağlık Müdürlüğünden ruhsat almış firmalar tarafından yapılabilecek olup, ruhsat süreçleri tamamlanmayan firmaların kayıt bildirimleri reddedilecektir. Ürünlerinizin sahada sorun yaşamaması için ruhsatlarınızı hemen alınız.

FASON GÖZLÜK İMALATI VE YERLİ ÜRÜN BELGESİ

Türkiye gözlük Sanayicileri Derneği, 04.Ekim 2016 Salı günü saat 14:00de,İstanbul dernek merkezinde  FASON İMALATI yapan üreticilerin yerli ürün belgesi alımı TİTUBB ,ve SGK medula işlemlerinin nasıl yapılacağı konusunda bir toplantı düzenleyecektir. Fason olarak yerli üretim yapılan ürünler için yerli üretim belgesi alınarak TİTUBB ve medula tanımları yapıldıktan sonra 5 TL fazla ödeme yapılacaktır .

Taylan KÜÇÜKER

Eczacı Gözlükçü

Ege Gözlükçüler ve Optisyenler Dernekleri Federasyonu

Eğt kom bşk


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.