“Talep ve Önerileriniz, Başlıca Görevimizdir“

Ortak menfaatlerini gerçekleştirmek, her türlü sorunları ve sıkıntıları kamu kurum ve kuruluşları nezdinde çözüme kavuşturmaktır.

“Talep ve Önerileriniz, Başlıca Görevimizdir“
25 Şubat 2014 Salı 11:00

 İnsanın nasıl ki yaşayabilmesi, hayatını devam ettirmesi için oksijene ve kana ihtiyacı var ise bizlerinde mesleki olarak varlığımızı sürdürmemiz için hem müesseslere hem de üretici ve tedarikçilere ihtiyacımız vardır.

Bu nedenle bizler de sektörümüzü temsil eden tüm tedarikçi ve üretici firmalar ile meslektaşlarımızın yaşadığı ekonomik kayıpları ve ekonomik sorunlarına çözüm bulmak,meslektaşlarımızın ulaşamadığı üretici ve tedarikçileri aynı çatı altında buluşturmak maksadıyla kooperatifler kurmak suretiyle sektörümüze hizmeti kendimize görev edindik.

Hedefimiz; aynı sektörün havasını soluyarak, aynı sorunları yaşayarak ihtiyaçlara daha kısa sürede cevap vermek, bir güç odağı ve iktisadi faaliyetle sağlık sektörü içerisinde yer alan sektörün daha güvenli, sağlıklı ve kaliteli malzemelerin erişimini sağlayarak,76 milyon insana hizmet konusunda en güzel fırsatları sunmaktır.

Ayrıca, kooperatifimiz sektörde meydana gelen fiyat zararlarını kaldırarak sigorta görevi yapmakta olup, haksız rekabete engel olmaktadır.Günün değişen ve gelişen teknolojisini sektörümüze buluşturarak tanıtmaktır.Kooperatifimiz ülkemizdeki istihdama destek olmak için ekonomiye katkı sağlayan yerli sanayiciler ile görüşerek Kanun ve yönetmeliklerin tanımladığı görmeye yardımcı tıbbı malzemelerine ait ürettikleri ürün/ürünleri optisyenlik müesseslerine teminini sağlamaktır. Optik sektöründe yer alan uluslararası markaların optisyenlik müesseslerince erişimine yardımcı olmaktır.

Kooperatifimizin amacı; kurulduğu günden beri sektördeki üretici ve tedarikçiyi rakip olarak görmeyerek çıkar ilişkilerinden uzak,sektörün her kesiminden gelen talep ve önerileri rasyonel bir şekilde sektör lehinde değerlendirerek, demokratik, eşit, adaletli, birlik ve beraberlik çerçevesinde daha iyi şartları sunarak hizmet vermektir.

 

S.S Optikçiler Temin ve Tevzi kooperatifi Yönetim Kurulu

İLETİŞİM: Hamidiye cad. Doğubank iş hanı Kat 5 No ; 503 Sirkeci-İstanbul
TEL : 212 522 19 13
FAX : 212 522 19 14
e-posta : [email protected]
web : www.optikkoop.com

 


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.