Sürekli Ekrana Bakıyorsanız Bu Gözlüğü Mutlaka Kullanmalısınız!

Gözlerinize Koruma Sağlıyor

Sürekli Ekrana Bakıyorsanız Bu Gözlüğü Mutlaka Kullanmalısınız!
15 Aralık 2022 Perşembe 11:28

Sürekli Telefon Veya Bilgisayar Ekranına Bakıyorsanız Bu Ürünü Kullanmalısınız!

Gözlerinize Koruma Sağlıyor

Saatlerce televizyon, telefon ya da bilgisayara bakıyorsanız o zaman gözlerinize ciddi zarar veriyorsunuz. Günümüzün getirisi olarak teknoloji artık hayatın ayrılmaz bir parçası. Buna uyum sağlamak için de çeşitli ekipmanlar kullanabilirsiniz. Sürekli telefon ya da bilgisayara bakıyorsanız, göz sağlığınızın için mavi ışık filtreli gözlük kullanmalısınız.

Günümüzde artık teknolojiyle içli dışlı olmamak imkansız. Televizyon, telefon, bilgisayar derken sürekli bu ürünlere maruz kalıyoruz. Artıları olduğunu söylemenin yanında eksileri de bulunuyor. Özellikle göz sağlığınız açısından dikkat etmelisiniz. Çünkü mavi ışık nedeniyle gözler çabuk yorulurken, hasar da alıyor.

Mavi ışık filtreli gözlükler hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen tıklayınız

Uzun süre mavi ışığa maruz kaldığınızda, göz yorgunluğu, baş ağrısı gibi sorunları yaşarsınız. İşte bunları engellemek, göz sağlığını korumak için yapmanız gereken çok önemli bir şey var.

MAVİ IŞIK GÖZ SAĞLIĞINI TEHLİKEYE ATIYOR

Mavi ışık, insan sağlığını olumsuz yönde etkiler. Zamanla gözlerde bozulmalar yaşanabilir. Bunun önüne geçebilmek için mavi ışık filtreli gözlükleri tercih edebilirsiniz. Bu gözlükler, bir numarayla satılmaz, tıbbi cihaz olmadığı için de reçeteye ihtiyaç duymazsınız.

MAVİ IŞIK FİLTRELİ GÖZLÜK KULLANIN

Mavi ışık filtreli gözlük kullandığınızda, yapay ışıkları filtrelersiniz. Böylece gözleriniz için sağlıklı bir yöntem tercih etmiş olursunuz. Göz yorgunluğu, göz kuruluğu gibi sorunları yaşamanızın önüne geçer.

GÖZLERİNİZİ RAHATLATIR

Mavi ışık filtreli gözlük taktığınızda, ekranın hafif bir şekilde sepya renge büründüğünü görürsünüz. Bu rengi kimileri pek fark etmez. Ancak gözlüğü taktığınızda bile gözlerinizin daha iyi hissettiğini fark edebilirsiniz. Gözlerinizi kısmanıza gerek kalmadan, oldukça rahat bir kullanımı vardır.

20 SANİYE 20 METRE UZAĞA BAKIN

Numaralı gözlüğünüz varsa mavi ışık filtresi taktırarak da kullanabilirsiniz. Böylece numaralı gözlüğünüze bu özelliği entegre ederek, göz sağlığınızı koruyabilirsiniz. Göz sağlığınızı korumak için her 20 dakikada bir 20 metre uzaktaki bir nesneye en az 20 saniye bakmayı ihmal etmemelisiniz.

Kaynak: www.haberciniz.biz


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.