Statik Ip Uyarısı!

Eskişehir Eczacı Odası Statik Ip ile ilgili çok önemli bilgilendirme yaptı.

Statik Ip Uyarısı!
26 Ocak 2017 Perşembe 14:14

Eskişehir Eczacı Odası uyardı:

Değerli Meslektaşlarımız,

Bilindiği üzere eczanelerin medula eczane provizyon sistemi girişlerinde statik ip ile erişim zorunlu hale gelmiştir.Eczanelerden gelen geri bildirimlere göre; eczanenin kullandığı internet servisinde herhangi bir arıza ve/veya kesinti meydana geldiğinde, arızanın giderilmesi için, bazı servis sağlayıcıların hali hazırda kullanılan sabit ip’yi başka sabit ip ile değiştirebildiği tespit edilmiştir. 

Bu durumda, sabit ip değiştiği için eczanenin medula provizyon sistemine girişi mümkün olmayacaktır. Bu sorun için yetkililerle görüşmeler başlatılmıştır.

Eczanelerin, sorun çözümlenene kadar dikkat etmesi gereken, internetle ilgili herhangi bir arıza durumu olduğunda; arıza için servis sağlayıcının (Türk Telekom, Superonline ve diğerleri) çağrı merkezi arandığında mutlaka eczane olduğunun belirtilmesi ve sabit ip’nin kesinlikle değiştirilmemesinin gerektiği de belirtilmelidir.

ESKİŞEHİR ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.