Statik IP'de Yine Erteleme !

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından Sabit IP’ye Geçiş İşlemleriyle İlgili Tüm Sağlık Hizmet Sunucularının dikkatine duyuru yayımlandı.

Statik IP'de Yine Erteleme !
01 Kasım 2016 Salı 10:14

SGK tarafından bildirilen duyuruda Statik Ip ve Medula Tesis kodu eşleştirme kontrollerine 15/10/2016 tarihinden itibaren başlanılması planlanmış olup, 01/11/2016 tarihine kadar uzatılmıştı. Ancak SGK'nın son duyurusunda kayıtların tekrar güncellenmesi için statik IP / Medula tesis kodu eşlemesi 01/12/2016 tarihine ertelendiği bildirildi.

T.C.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI
Hizmet Sunumu Genel Müdürlüğü

31.10.2016

SABİT IP’YE GEÇİŞ İŞLEMLERİYLE İLGİLİ
TÜM SAĞLIK HİZMET SUNUCULARININ DİKKATİNE

Tüm sağlık hizmet sunucularında (hastane, eczane ve optik) internet çıkış IP lerinin statik (sabit) IP’ye dönüştürülmesi ve bu IP bilgilerinin uygulamalarınız üzerinden sisteme kaydedilmesi gerektiği bilgisi 04/10/2016 tarihli duyurumuzda belirtilmişti. Duyurumuzda Statik IP ve MEDULA Tesis kodu eşleştirme kontrollerine 15/10/2016 tarihinden itibaren başlanılması planlanmış olup, 01/11/2016 tarihine kadar uzatılmıştı.

Ancak sistem üzerinde yapılan çalışmada bazı sağlık hizmet sunucularının statik ip (sabit) ye geçmeden bilgisayarları üzerinde bulunan dynamic ip (değişken) bilgilerini sisteme kaydettikleri anlaşıldığından ve bu durumda eşleştirme yapılamayacağından kayıtların tekrar güncellenmesi için statik IP / Medula tesis kodu eşlemesi 01/12/2016 tarihine kadar ertelenmiştir.

SAĞLIK HİZMET SUNUCULARIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR.

Sorularınız ve önerileriniz için;

MEDULA Hastane; [email protected] 

MEDULA Eczane ; [email protected] 

MEDULA Optik ; [email protected] 

Duyurunun aslı için tıklayınız 

Kaynak : 
saglikaktuel.com


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.